Tv-kokki Nigella Lawson: Laihoilla naisilla on surkea seksielämä

Supersuosittu brittikokki Nigella Lawson ei resepteissään sokeria ja rasvaa säästele, sillä naisen mielestä ruoasta kuuluu nauttia kaikin aistein.

Nyt Nigella on kohahduttanut lausunnollaan, jonka mukaan kurvikkailla naisilla on laihoja kanssasisariaan hauskempaa myös makuukamarin puolella.

– Luultavasti ne naiset, jotka viettävät koko elämänsä jotain dieettiä noudattaen, päätyvät harrastamaan myös onnetonta seksiä. Jos oma vartalo on vihollinen, miten silloin osaa rentoutua ja ottaa ilon irti elämästä, Nigella latasi The Timesin haastattelussa.

– Ihmiset ovat liian kriittisiä, kaikista nautinnoista pitäisi luopua jumalaisen laihuuden vuoksi, hän pohti.

Nigella Lawson kritisoi myös naisten kohtuuttomia ulkonäkövaatimuksia.

– Jos naisella on lantio, siihen suhtaudutaan aivan kuin hän olisi toiminut jotenkin moraalisesti arveluttavasti. Minuakin on arvosteltu ylipainoiseksi. Ehkä olen lihonut muutaman kilon, tai ehkä kamera tekee minut pyöreämmän näköiseksi. Tosielämässä olen ihan normaalin kokoinen, ja se siitä.

Jatkuva laihduttaminen muistuttaa Nigellan mielestä vain ihmisen rajallisuudesta.

– Äidilläni oli ongelmia syömisen kanssa. Kun hän sairastui syöpään, hän myönsi herkuttelevansa ensimmäistä kertaa oman mielensä mukaan. Lupasin itselleni jo silloin, etten sorru moiseen ajattelumalliin.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat