Tv-kokki Kari Aihisella hyvä syy rakastaa formuloita – suomalainen F1-legenda tähtenä isoäidin kokoamassa leikekirjassa

Keittiömestari Kari Aihinen oli vieraana MTV3:n Formulasirkus-ohjelmassa torstaina. Televisiosta tutulla kokilla ja hänen perheellään on vahvat siteet moottoriurheiluun. 

Aihinen kertoo seuraavansa kaikki F1-viikonloput aktiivisesti, ja vaikka hän on käynyt katsomassa kisoja myös paikan päällä, kokemus on paras kotisohvalta jännitettynä. 

Rakkaus moottoriurheiluun on tullut isän kautta. Jukka Aihisen kanssa samaan aikaan ratoja kiersi myös suomalaislegendaksi myöhemmin noussut Keijo "Keke" Rosberg

– Minun isäni on ajanut mikroautoilla Keken kanssa, ja minä olen katsonut ja fiilistellyt kaikki mestaruudet niin Kekeltä, (Mika) Häkkiseltä kuin Kimiltä (Räikkönen), joka on minulle suuri rakkaus. 

– Kai se on jotain kilpailuviettiä, ja isän kisoista tullut. Olen ollut paljon katsomassa jokkista (jokamiehenluokkaa) ja ralleja, myös "lätkäjätkäksi" itsensä lukeva Aihinen jatkaa intohimostaan. 

Pääkuvan videolla Aihinen esittelee isoäitinsä kokoamaa leikekirjaa, jossa on upeita muistoja Aihisen isän ja Keke Rosbergin kisoista. Hän kertoo myös jutun videoilla lisää formulaintohimostaan ja siitä, miksi Kimi Räikkönen on hänelle suuri sankari.  

Lue myös:

    Uusimmat