Tuukka Raskilla hikinen NHL-ilta – Boston ja Toronto järjestivät kymmenen maalin ilotulituksen, suomalaisvahti torjui lähes 40 kertaa

Boston Bruins ja Toronto Maple Leafs järjestivät yön NHL-kierroksella kunnon ilotulituksen, sillä joukkueet mättivät neljännessä pudotuspelikohtaamisessa yhteensä kymmenen osumaa. Bostonin Tuukka Rask torjui joukkueensa 6-4-voitossa huimat 38 kertaa.

Boston johti kamppailua niukasti 5-4 aivan loppuun saakka, mutta joukkueen viimeinen osuma syntyi tyhjään maaliin vain kaksi sekuntia ennen päätössummeria.

Boston siirtyi ottelun alussa kahden maalin johtoon. Kasperi Kapasen edustama Maple Leafs ei kuitenkaan luovuttanut, vaan vastasi huutoon tasoittamalla pelin toisessa erässä.

Bruins otti kuitenkin jälleen etumatkaa, kun David Pastrnak osui joukkueelleen kahdesti toisen erän aikana. Järkälemäinen puolustaja Zdeno Chara säesti maalintekoa.

Boston tasoitti sarjan voitollaan 2-2:een. Joukkueet ovat napsineet voittoja vuorotellen.