Suomalaishyökkääjä avasi pistetilin NHL:n pudotuspeleissä kahdella maalilla! Dallas tulitti Pekka Rinteen vaihtoon jo avauserässä

Suomalaishyökkääjä Roope Hintz nousi viime yön NHL-kierroksella parrasvaloihin tekemällä kaksi maalia, kun Dallas Stars otti tylyn 5-1-voiton Nashville Predatorsista ja tasoitti sarjan 2-2:een.

Hintz ohitti Nashvillen maalivahdin Pekka Rinteen ensimmäistä kertaa avauserässä ylivoimalla. Suomalaishyökkääjän upea rannelaukaus painui aivan yläkulmaan. Dallas teki avauserässä huimat neljä osumaa. 

Rinne vaihdettiin maalilta pois 4-0-tilanteessa, ja torjuntavastuun otti suomalaisvahti Juuse Saros.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lisää oli luvassa toisessa erässä, kun Hintz upotti 5-1-maalin. Viime yön osumat olivat suomalaisen uran ensimmäiset NHL:n pudotuspeleissä. Hän teki 58 runkosarjaottelussa tehot 9+13=22.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Sarjassa riittää suomalaisia, sillä Dallasia edustavat myös Miro HeiskanenEsa Lindell ja Julius Honka. Nashvillen värejä kantavat Rinteen ja Saroksen lisäksi Mikael Granlund ja Miikka Salomäki.

Lindell saalisti ottelussa syöttöpisteet joukkueensa toiseen ja kolmanteen maaliin.

Dallas voitti sarjan ensimmäisen kohtaamisen, mutta seuraavat kaksi menivät Predatorsille. Dallas kaatoi Nashvillen suurin numeroin 5-1 ja tasoitti sarjan otteluvoitot 2-2:een. Jatkopaikkaan vaaditaan neljä voittoa.

Lue myös:

    Uusimmat