Mainos

Tutustu unelmasadon hedelmiin

Vuosi 2007 oli historiallinen chileläisen Concha y Toron viiniviljelmillä. Ilmasto helli viiniviljelijöitä ennennäkemättömällä tavalla ja tuloksena oli poikkeuksellisen laadukas sato.

Viiniköynnöksen satoon vaikuttaa moni tekijä. Lämpöä, viileyttä, sadetta ja kuivuutta pitäisi saada kypsyvälle sadolle vuorotellen ja juuri oikeaan aikaan.

Satokauden 2006-2007 sää oli Chilessä epätavallinen, mutta viininviljelyn kannalta suotuisaan suuntaan. Vuosi oli viileä ja kuiva. Rypäleet kypsyivät tavallista hitaammin, ja koska sadetta ei saatu, voitiin rypäleitä kypsyttää poikkeuksellisen kauan. Samalla niihin varastoitui runsaasti tanniineja ja aromeja.

– Tämä on paras sato, jonka olen nähnyt, toteaa Marcelo Papa, Casillero del Diablon pääviinintekijä.

Näistä rypäleistä on nyt tuotettu Casillero del Diablon premium-tason runsasaromisia ja elegantteja viinejä, jotka kuitenkin ovat tanniinien ansiosta hapokkaita.

Alkosta saatavilla tätä erinomaista vuosikertaa 2007 ovat punaviinit Shiraz, Cabernet Sauvignon sekä Pinot Noir. Concha y Toron -viinitalon rypäleistä valmistetaan myös täyteläinen TRIO Cabernet Sauvignon Shiraz Cabernet Franc.

Casillero del Diablo Shiraz

Alko: 9,99 €

Casillero del Diablo Cabernet Sauvignon

Alko: 9,99 €

Casillero del Diablo Pinot Noir

Alko: 9,99 €

TRIO Cabernet Sauvignon Shiraz Cabernet Franc

Alko: 9,49 €

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.