Tutustu Grand Designs Suomi -kauden kohteisiin – odotettu sarja alkaa

2:56
Samppa Lappalainen paljastaa millaisiin sudenkuoppiin suomalaiset rakennusprojekteissaan lankeavat

Grand Designs -sarjassa esitellään talonrakentajien intohimoprojekteja. 

Tänä syksynä seurataan odotetun Grand Designs -arkkitehtiohjelman suomalaista versiota. Ohjelmaa isännöi arkkitehti Samppa Lappalainen.

Ohjelmassa seurataan talonrakentajien intohimoprojekteja alusta alkaen suunnittelupöydältä rakennusvaiheiden ja haasteiden kautta valmiiseen unelmakotiin.

Kohteet sijaitsevat eri puolella Suomea ja kukin edustavat rakentajansa ajatusta ”grandista” – ei välttämättä suurta tai kalleinta, vaan jokaisen perheen oma näkemys hyvästä arkkitehtuurista ja asumisesta.

Tällasia kohteita kaudella nähdään

Grand Designs Suomen ensimmäisellä kaudella nähdään viisi erilaista kohdetta ympäri Suomea. Avausjaksossa esitellään aikuisten rauhoittumispaikka, Samin ja Olli-Pekan Padasjoelle rakentama Villa Sammalrinne.

Toisessa jaksossa hotellielämän ylellisyydestä viehättyneet Alina ja Markus rakentavat älykotinsa Lempäälän Kiimakallioon.

Kolmannessa jaksossa jyväskyläläiset Sinija Tuomas rakentavat unelmiensa tiilitalon kasvavalle perheelleen.

Neljännessä jaksossa Kirkkonummen Hirsalaan nousee Ilkalle ja hänen perheelleen kolmen modernin hirsitalon yhdistelmä Aurinkotervehdys.

Kauden päätösjakso puolestaan esittelee tilaihme Snadin, kun Tiina ja Petri perheineen vähentävät kodin neliöt kolmannekseen entisestä.

Tutustu Grand Designs Suomi -sarjaan tarkemmin:

2:00

Grand Designs Suomi to 22.9. klo 21 alkaen MTV3-kanavalla ja MTV KatsomossaSeuraava jakso julkaistaan ennakkoon MTV Katsomossa. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja