Tutkimus: Tästä syystä nainen on miestä parempi kuski

Miehet ja naiset jaksavat edelleen nahistella siitä, kumpi sukupuolista on parempi kuski. Nyt asiaa on myös tutkittu! Missä asioissa naiset ovat miestä parempia kuskeja?

Nyt se on todistettu: joskus nainen todella on parempi kuski kuin mies. Daily Mail listasi asiat, jotka tutkimuksen mukaan viehättävät miestä naisen ajotavassa. Tutkimukseen osallistui 2000 henkeä.

Tutkimuksen mukaan 46 prosenttia miehistä viehätti naisen tapa pakata matkaa varten ruokaa ja juomaa. Naiset myös organisoivat matkan varrelle kahvi- ja ruokataukoja.

Vanhan uskomuksen mukaan mies ei kysy ohjeita. Nainen sen sijaan kysyy, ja tutkimuksen mukaan tämä miellyttää miehiä.

Miehet pitivät naisten kohteliaasta ajotavasta ja pitkästä pinnasta, joka ei katkea liikenteessä. Kohteliaisuus ei ulotu vain auton ulkopuolelle: miehet arvostavat sitä, miten kuskina oleva nainen pitää yllä keskustelua, joka jouduttaa pitkiä ajomatkoja.

Hidas parkkeeraaminen ärsyttää

Kaikki ei kuitenkaan ole ruusuilla tanssimista, sillä naisten tapa puhua ajamiseen keskittymisen sijaan myös ärsytti miehiä. Myös naisten tapa meikata tai sukia hiuksiaan liikennevaloissa koettiin raivostuttavana.

Naisten hidas parkkeeraustyyli ärsytti neljää kymmenestä tutkimukseen osallistuneista miehestä. Kolmasosaa nyppi myös aika, joka naisilta kesti lähteä liikkeelle liikennevaloissa tai risteyksessä. Miesten pinna oli koetuksella myös moottoritiellä tai liikenneympyrässä ajavan naisen kanssa.

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuva: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja