Tutkimus: Tästä syystä mies on naista parempi kuski

Sukupuolten välisistä liikenne-eroista väännetään kättä tasaiseen tahtiin. Missä asioissa miehet ovat naista parempia kuskeja?

Vaikka nainen ei haluaisikaan tunnustaa sitä, toisinaan miehet vain ovat parempia kuskeja kuin naiset.

Daily Mail listasi asiat, jotka tutkimuksen mukaan viehättävät naista miehen ajotavassa. Tutkimukseen osallistui 2 000 henkeä.

Tutkimuksen mukaan naisia viehättää se, että mies osaa toimia renkaan puhjetessa tai auton muuten temppuillessa. Miehen kyky parkkeerata pieneen tilaan teki vaikutuksen 41 prosenttiin naisista.

Tutkimuksessa selvisi, että 39 prosenttia naisista viehätti miehen kyky peruuttaa ja hallita autoa. Myös miesten suuntavaisto ja ajotyyli moottoritiellä ja liikenneympyrässä pääsivät naisten suosikkien listalle.

Ei pelkkää plussaa

Miehen ajotapa ei kuitenkaan ole pelkkää kultaa. Tutkimuksen mukaan 66 prosenttia naisista ärsytti miesten tyyli ajaa liian lähellä edessä olevaa autoa; viisi prosenttia naisista näki punaista, kun mies ajoi liian nopeasti.

Kännykkään puhuminen ajon aikana tai kanssa-autoilijoille hermostuminen ärsytti naisia. Miesten tapa olla kysymättä ohjeita ei kerännyt pisteitä naisväeltä, sillä se ärsytti 33 prosenttia naisista. Yllättävää kyllä myös miehen tapa vaihtaa radiokanavaa jatkuvasti koettiin ärsyttävänä.


Lähde: Dailymail.co.uk

Kuva: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja