Tutkimus seksistä: Näitä asioita mies miettii enemmän!

Myytit aina seksiä haluavasta miehestä ovat puppua, paljastaa tuore tutkimus.

Miehetkö miettisivät seksiä joka seitsemäs sekunti? Ei pidä paikkaansa, uutisoi livescience.com. Opiskelijamiehet pohtivat tuoreen tutkimuksen mukaan seksiä 18 kertaa päivässä, kun taas naiset miettivät eroottisia ajatuksia 10 kertaa päivässä. Lisäksi tutkimuksessa todetaan, että ruoka ja nukkuminen on miehen mielessä paljon useammin, kuin seksi.

Tutkimus tehtiin Ohio State Universityssä, ja sitä johti tutkijapsykologi Terri Fisher. Tutkijat pyysivät 163 opiskelijanaista ja 120 miestä klikkaamaan taskussa olevaa golf-pallon kokoista laskuria aina, kun he ajattelivat hyvinvointiinsa liittyviä asioita. Seuraavaksi he pyysivät 60 prosenttia tutkimuksessa mukana olevista oppilaista painamaan laskuria, kun he miettivät seksiä. 40 prosentin piti laskea ajatuksiaan unesta ja ruoasta.

Kävikin ilmi, että miehet eivät kiinnittäneet sen suuremmin huomiota seksiin – itse asiassa ruoka ja uni pyörivät miesten mielessä seksiä enemmän!

Tutkija Fisherin mukaan vaikuttaa siltä, että miehet ovat paremmin kosketuksissa ruumiillisiin tarpeisiinsa, kuin naiset – tai sitten miehet vain painavat mutkattomammin laskuria, kun ajatukset pyörivät heidän omassa vartalossaan.

Lisää seksitutkimuksia:

MTV3/Helmi

Lähde: Livescience.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja