Tutkimus: Näin Facebook muuttaa seksielämäämme

Oletko koskaan "tökännyt" kaveria Facebookissa? Kyseessä saattoi olla esileikki, sillä tutkimuksen mukaan Facebook saa ihmiset sänkyyn nopeammin!

Facebook saa vasta tutustuneet parit harrastamaan seksiä nopeammin, kertoo limelife.com. Shape- ja Men's Fitness -lehtien tutkimuksen mukaan pikaviestimet ja yhteisöpalvelut auttavat ihmiset nopeammin vällyjen väliin.

Tutkimukseen osallistui 1 200 henkeä, kertoo limelife.com. Naisista 80 prosenttia uskoi, että ihmissuhde muuttuu intiimiksi nopeammin, koska pari voi olla yhteydessä koko ajan. 58 prosenttia miehistä uskoi, että "naamakirjassa" flirttaileminen ja kuumat tekstiviestit saavat naisen sänkyyn nopeammin.

Tutkimuksen vastaajista 47 prosenttia piti seksielämäänsä upeana. Tyytyväisyys on noussut huimasti,sillä viimevuotisessa, samanlaisessa tutkimuksessa vain 21 prosenttia oli samaa mieltä.

Asiat eivät kuitenkaan välttämättä ole mainiosti; psykologi Dorree Lynnin mukaan ihmissuhteistamme on tullut todella pinnallisia.

– On helpompaa hypätä sänkyyn kuin ryhtyä parisuhteeseen. Kyseessä on nopeatahtisen maailmamme luoma toiminto. Aidot kommunikaatiotaidot, joilla tarkoitetaan kasvokkain tapahtuvaa kommunikaatiota, ovat jäämässä sivuun, Lynn kertoi ABC Newsille.

Kommunikointi erilaisten välineiden läpi saattaa siis estää aidon ihmissuhteen synnyn.

– Näperrät sormillasi ja unohdat, että sinun pitäisi myös puhua suullasi, Lynn kuvaa.

MTV3/Helmi

Lähde: Limelife.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja