Mainos

Turussa törttöiltiin autoilla umpitunnelissa – nokialaismies puhalsi peräti 4,5 promillea

Lounais-Suomen poliisi kertoo, että viikonloppuna poliisia on työllistänyt etenkin rattijuopot. 

Turussa Naantalintiellä sunnuntain vastaisena yönä poliisi pysäytti nokialaisen miehen, joka puhalsi seulonta-alkometriin peräti 4,55 promillea. Poliisi kertoo, että sen jälkeen tarkkuus alkometriin puhalettu lukema näytti reilua kahtaa promillea. 56-vuotiasta miestä epäillään nyt törkeästä rattijuopumuksesta. Miehen ABECE-luokan ajokortti saatiin poliisin haltuun ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Aikaisemmin lauantaipäivällä poliisi taas hälytettiin Turussa liikenneonnettomuuspaikalle noin kello 15 aikaan, kun kaksi autoa olivat törmänneet toisiinsa Vähäheikkiläntiellä. Tapahtumapaikalla poliisille selvisi, että liikennevahingon toinen osapuoli oli tukevassa humalassa. Mies puhalsi alkometriin paikanpäällä 3,98 promillea. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Lisäksi Turussa poliisia työllistivät lukuisat huumeratit.

Satakunnassakin rattijuoppoja

Satakunnan puolella on myös autoiltu kovassa humalassa. Poliisi kertoo, että perjantaina Eurassa 34-vuotias paikkakuntalainen nainen saatiin kiinni auton ratin takaa humalassa.

Rauman poliisi sai ilmoituksen epäilystä rattijuoposta Hinnerjoelta ja poliisi sai tuntomerkkeihin sopivan kuskin kiinni Eurasta Kiperin entiseltä leirintäalueelta. Nainen puhalsi alkometriin 3,78 promillea ja häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.