Mainos

Turhautuneen Lance Strollin huhutaan vaihtavan F1-tallia

5:09

Williams-tallin Lance Stroll on Formula ykkösten siirtomarkkinoiden kuuma nimi. Strollin huhutaan neuvotelleen sopimuksesta Force Indian kanssa.

MAINOS

F1-kausi suorana C Morella – Saksan GP viikonloppuna

Perjantai: Harjoitukset klo 11.55 ja 15.55
Lauantai: Harjoitukset klo 12.55, aika-ajo klo 15.55
Sunnuntai: Saksan GP klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 14.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

C Moren sivulle pääset tästä

Torstaina Saksan Hockenheimissa Stroll ei kieltänyt huhuja tallivaihdosta. Hän tosin painottaa, ettei päätöstä ensi kauden työpaikasta ole tehty.

– Haluaisin meidän parantavan ja pääsevän tiiminä sinne, minne haluamme. Haluaisin tehdä myös sen, mikä olisi parasta kuljettajalle, joten teemme johtopäätöksemme, kun oikea aika koittaa, ja selvitämme, mikä on parasta tulevaisuudelle, Stroll totesi Motorsport.comin mukaan.

Huhuihin Force Indiasta Stroll ei ota kantaa.

– En kommentoi sellaisia juttuja. Keskityn kisaviikonloppuihin siellä, missä kisaan. Paljon juttuja on meneillään, hän ilmoittaa.

Stroll tekee selväksi, että haluaa vielä yrittää parantaa Williamsilla. Jatkuuhan hänen sopimuksensakin tämän kauden loppuun.

– Olemme kaikki yllättyneitä ja shokissa pakettimme suoritustasosta sekä siitä, missä olemme. Ei ole aika lopettaa tätä tällaiseen huomioon.

Stroll, 19, lunasti paikkansa Williamsilla 2017 miljardööri-isänsä rahoituksensa avulla. Debyyttikaudellaan hän antoi muutaman hyvän näytön ajettuaan Bakussa jopa kolmanneksi, mutta toinen kausi on ollut hänelle Williamsilla auton kilpailukyvyttömyyden takia melkoista tervanjuontia.

Force India tarvitsisi lisää rahoitusta. Siitä syystä Strollin pestaaminen tietysti kiinnostaa tallia.  

1:06

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.