Mainos

Turhamaista vai sittenkin käytännönläheistä – maksaisitko tästä jääkaapista 4000 euroa?

Älyjääkaappi osaa muun muassa kertoa, milloin jogurttipurkki ei ole enää syötävää.

Kuvittele arki, johon eivät kuulu ruokakaupan kassajonossa seisominen tai pilaantuneiden ruokien siivoaminen jääkaapin uumenista – tällaista arkea tarjoaa Samsung, joka on tuonut markkinoille älykkään kylmäkaapin. Jääkaappi hoitaa nimittäin lähes kaiken asukkaan puolesta.

Kylmäkaappi osaa muun muassa kertoa itse, mitä tuotteita se tarvitsee sekä milloin mikäkin jogurttipurkki on menossa vanhaksi. Lisäksi sen 21,5 tuumainen kosketusnäyttö ja langaton nettiyhteys mahdollistavat esimerkiksi reseptien surffaamisen kesken kokkailujen.

Erikoisuutena jääkaapin sisältä löytyvät kamerat, joilla jääkaapin tilanteen voi tarkistaa ilman, että jääkaappiin edes kurkistaa. Kamerat voi aktivoida myös puhelimesta päälle, jolloin esimerkiksi kauppareissulla voi tarkistaa, mitä jääkaapista oikein puuttuu.

Jos video ei näy, katso se

.

Kameroiden avulla eri tuotteita voi lisäksi tunnistaa ja merkitä jääkaapin etuoven kosketusnäytöltä. Näin esimerkiksi jogurttipurkin viimeisen käyttöpäivän voi tallettaa tietokoneelle.

Kylmäkaappiin voi myös liittää sovelluksen, jonka kautta tarvittavat ruokaostokset voi tilata suoraan kotiovelle.

Family Hub -nimellä kulkevalla jääkaappipakastimella on kuitenkin melkoisen suolainen hinta: kylmäkaapin saa itselleen 4 300 dollarilla eli noin 4 000 eurolla.


Huomenta Suomessa keskusteltiin älykodin turvallisuudesta. Katso haastattelu alta.

2:39:14

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.