Tuoreen ravikuninkaan valmentajalle sataa onnitteluja - "Puhelin soi koko ajan"

Vitterin saavuttama kuninkuuskilpailun voitto on saanut valmentaja Jalmari Svartin puhelimen pirisemään.

Ravivalmentaja Jalmari Svart heräsi tänä aamuna ensimmäistä kertaa ravikuninkaan valmentajana. Miehen suojatti Vitter näytti viikonloppuna kaikille epäilijöilleen ja ravasi Turun kuninkuuskilpailun voittoon. Sen jälkeen valmentajalle on sadellut onnitteluja joka suunnalta.

- Ei ole mennyt minuuttiakaan etteikö joku olisi soittanu tai laittanut onnitteluviestiä. On mahtavaa kuulla, että Vitterillä on näin paljon faneja, jotka välittävät. Olemme mielettömän kiitollisia tästä kaikesta, Svart sanoo.

Valmentaja myöntää, että ei ole vielä täysin tajunnut, mitä Vitter viikonloppuna saavutti.

- Kaikki on mennyt kuin elokuvissa, ilman mitään ongelmia. Kävin lauantaina ensimmäistä kertaa lämmittämässä Vitterin ja sen jälkeen sanoin Mika Forssille, että nyt hevonen on sellaisessa tikissä, että meillä taitaa olla voittaja tässä, Svart kertoo.

Svartin mukaan Vitterin palautuminen Kuninkuusraveista on lähtenyt hyvin käyntiin ja hevonen on ollut jopa yllättävänkin virkeä raskaan viikonlopun jälkeen.

- Kävimme Teivon klinikalla tänään ja kaikki on kunnossa. Teivon molemmat eläinlääkäritkin sanoivat, että Vitter vaikuttaa yllättävän virkeältä, Svart toteaa.

Seuraavan kerran tuore ravikuningas nähdään kilparadoilla todennäköisesti kahden viikon päästä, kun Ahvenanmaalla ravataan kylmäverihevosten Pohjoismaiden mestaruudesta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja