Tuore hallitus vaikenee täysin pahamaineisen al-Holin leirin tilanteesta – leirillä olevien suomalaisten kohtalo edelleen auki

Näin lastensuojelu on varautunut al-Holin leiriltä Suomeen palaaviin lapsiin – haastattelussa lastensuojelun johtaja 4:34
Lastensuojelu on tehnyt yhteistyötä muiden tahojen kanssa, jotta mahdollisille al-Holin alueelta palaaville lapsille ja äideille voidaan tarjota parhaat mahdolliset palvelut.

Uuden hallituksen ensimmäisessä tiedotustilaisuudessa ei saatu uutta tietoa Syyrian al-Holin leirin tilanteesta tai mahdollisista suunnitelmista tuoda suomalaisia Syyriasta Suomeen.

Sekä pääministeri Sanna Marin (sd.) että valtiovarainministeri Katri Kulmuni (kesk.) vastasivat asian kuuluvan ulkoministeri Pekka Haavistolle (vihr.), joka ei ollut paikalla lehdistötilaisuudessa. Ulkoministeri ei myöskään aiemmin päivällä kommentoinut tilannetta millään tavalla.

Kulmuni ei vastannut hänelle esitettyyn kysymykseen, mikä on keskustan linja al-Holin leirillä olevien suomalaisten palauttamiseen.

Lue myös:

    Uusimmat