Tuomas Kesälä

Bumtsibumin nuori pianisti Tuomas "Tumppu" Kesälä ei kärsi siivousvimmoista, mutta osaa antaa vinkin Domestoksen käytöstä.

Nimi:Tuomas Kesälä

Ikä: 30

Perheen koko:2,5 (mää, vaimo ja koira)

Unelmakoti:Maalaisomakotitalo kaikin mukavuuksin, lähellä Helsinkiä.Todellisuudessa asumme Munkkivuoressa kaksiossa. Kiva alue, kiva mutta pieni kämppä.

Mikä kotona ärsyttää:Nykyisessä kodissamme kaappitilan puute, muutenkin ahtaahkoa.

Rakkain huonekalu:Laiskanlinna tiätysti.

Mieluisin paikka kotona:Kts. ed. vast.

Kodin parhaat värit:Olohuoneen tapetit, jotain vaaleanruskean tai okransävyistä.

Mihin käyttäisit remonttireiskaa:Sehän vois pidellä vaikka ruuveja tai poranteriä mun käteni ulottuvilla... No ei vais, on paljon remonttiasioita vielä opittavana, joten vaikka mihin. Tosin mitään akuuttia tarvetta ei remonttireiskalle juuri nyt löydy.

Eniten käyttämäni ruuanlaittoväline:Muovilasta.

Miltä kodissani tuoksuu:Joskus kahvi, joskus märän koiran turkki.

Siivousvinkkini:Itse en ole siivousvimmalla varustettu, joten: pysy poissa tieltä! Arvosta ja huomioi rakkaan puolisosi taito pitää huusholli siistinä, se ei ole itsestäänselvää. Ai niin, Domestoksen kanssa kannattaa käyttää suojakäsineitä ja jo valmiiksi rikkinäisiä kalsareita.

Pakkomielteet pyykinkäsittelyssä:Puhdasta olla pitää.

Lempiruokani:Äyriäiset, TexMex-osasto, Ulpun (vaimon) tekemä pastagratiini.

Juomasuositukseni:Olut tulisen kanssa, punaviini pihviin ja juustoihin, valkoviini äyriäisiin. Vissy ja H2O toimii aina. Maito ja piimä lihapulla-tyyppisiin kotiruokiin. Mitä juomia jäi mainitsematta?

Paras reseptini:Guacamole. Sain reseptin (jota tosin varioin fiiliksen mukaan) henkilökohtaisesti itseltään Sami "Stadi" Garamilta.

Pirjo Hilakari

Lue myös:

    Uusimmat