Tuomas Holopainen ja Johanna Kurkela menivät naimisiin – musiikin tähtiparilla avioehto

Nightwish-nokkamies ja uuden soololevyn syksyllä julkaissut laulajatähti ovat avioituneet viime vuoden lopulla.

Suomen suurimpiin kansainvälisiin menestysyhtyeisiin kuuluvan Nightwishin kosketinsoittaja ja lauluntekijä Tuomas Holopainen, 39, ja laulaja Johanna Kurkela, 30, ovat avioituneet lokakuun lopulla.

Itä-Suomen maistraatti on rekisteröinyt avioliiton solmimispäiväksi 28. lokakuuta 2015. Pariskunta on tehnyt avioehdon, joka on rekisteröity 19. marraskuuta.

Holopainen ja Kurkela eivät ole juuri kommentoineet suhdettaan. Vuoden 2014 helmikuussa Holopainen kertoi ranskalaisen Nightwish-lehden haastattelussa The Life and Times of Scrooge McDuck -projektinsa tiimoilta syntyneestä albumista, jolla Kurkela laulaa.

– Olen asunut samassa osoitteessa hänen kanssa viiden vuoden ajan, joten oli luonnollista kysyä häntä. Hän on myös suuri Don Rosa -fani, Holopainen selitti tuolloin Kurkelan mukanaolosta levyllä.

Kurkelan ääntä kuullaan Nightwishin Imaginaerum-albumin (2011) kappaleella Song of Myself. Holopainen puolestaan kirjoitti Kurkelan vuonna 2010 ilmestyneelle Hyvästi, Dolores Haze -albumille kappaleen nimeltä Satojen merien näkijä.

Holopaisen ja Kurkelan avioitumisesta uutisoi ensimmäisenä Seiska.

---

Juttua muokattu 7.1.2016 klo 12.08: Lisätty tietoa Holopaisen ja Kurkelan The Life and Times of Scrooge McDuck -projektia edeltäneistä yhteistyökuvioista.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja