Tuomas Enbuske ELC:n paluusta: Haluan päteä ja saada naisia

Suosittu talkshow Enbuske & Linnanahde Crew palaa lokakuussa ruutuun. – En aio himmailla, vaan päinvastoin, ohjelman toinen juontaja Aki Linnanahde vakuuttaa.

Enbuske & Linnanahde Crew -talkshown uusi kausi alkaa torstaina 2.10. MTV3-kanavalla. Ohjelma siirtyy myöhäisillasta parhaaseen katseluaikaan klo 21 ja lähetyksen kesto on nyt tunti. 

Tekijät iloitsevat ohjelman viidennen kauden muutoksista. 

– Mahtavaa päästä taas tauon jälkeen tekemään suoraa talk show'ta ja vieläpä prime timessa. En aio himmailla ja alkaa muuttaa myöhäisillan meininkiä, vaan päinvastoin laitan lisää puita uuniin, ohjelmaa vetävä Aki Linnanahde toteaa.

– Olen jo pitkään huomannut ajattelevani uutisia lukiessani, miten asian voisi käsitellä meidän show’ssa. Se on merkki siitä, että on korkea aika vetää taas pikkutakki päälle ja istahtaa valkoiselle sohvalle. Tulen olemaan tänä syksynä entistä aktiivisempi sosiaalisen median kanavissamme, Linnanahde jatkaa.

Show'n toinen isäntä Tuomas Enbuske pohtii ohjelman merkitystä filosofisesti, mutta myös käytännönläheisesti.

– Elämme tahallisen väärinymmärryksen aikaa. Teen tätä ohjelmaa, koska haluan etsiä erilaisia maailmankuvia yhdistäviä tekijöitä, ymmärtää eri tavalla ajattelevia ja selittää tämän kaiken suomalaisille. Uskon, että meissä kaikissa on paljon enemmän yhteistä kuin tiedämmekään. Toki haluan myös päteä ja saada naisia, hän heittää.

Enbuske & Linnanahde Crew tekee ensimmäisenä ja ainoana Suomessa suoraa aamushowta, suoraa talk show'ta ja sisältöä sosiaaliseen mediaan. Ohjelma-aikaa kertyy yhteensä huimat 17 tuntia viikossa.

Ohjelma on ollut alusta saakka edelläkävijä digitaalisilla alustoilla ja tuonut parhaita katsojien kommentteja ja kysymyksiä mukaan myös suoriin lähetyksiin. Katsojien osallistaminen ja kaksisuuntainen vuorovaikutus on toteutunut menestyksekkäästi: ohjelma on dominoinut keskusteluja erityisesti Twitterissä, keräten esityspäivänään eniten tv-ohjelmaan liittyviä twiittejä oman #ELCrew -tunnuksensa alle.

– Enbuske & Linnanahde Crew on päivän mielenkiintoisimpien puheenaiheiden kautta moniulotteinen maailma, jonka rakentamiseen ihmiset osallistuvat erityisesti suorien lähetysten aikana, kertoo Martti Lindholm, MTV:n sosiaalisen TV:n tuottaja toteaa.

Enbuske & Linnanahde Crew alkaa uudella ohjelmapaikalla torstaina 2.10. klo 21.00

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja