Tuomari kehui Ryderia

Tuomari Elden Fox kehui myymälävarkaudesta ehdonalaiseen vankeuteen tuomitun näyttelijä Winona Ryderin käytöstä hänen tuomionsa aikana. Ryder, 31, oli oikeudessa Beverly Hillsissä, jossa Fox kuuli näyttelijän suorittaneen yhteiskuntapalvelunsa. Foxille, joka joulukuussa tuomitsi Ryderin kolmeksi vuodeksi ehdonalaiseen vankeuteen ja 480 tunniksi yhteiskuntapalveluun, kerrottiin Ryderin suorittaneen palvelunsa losangelesilaisessa syöpäsairaalassa.

Ryder pidätettiin Saks Fifth Avenuen myymälässä Beverly Hillsissä joulukuussa 2001 syytettynä tuhansien dollareiden suuruisesta myymälävarkaudesta. Melkein vuotta myöhemmin hänet tuomittiin ehdonalaiseen vankeuteen, yhteiskuntapalveluun, psykologiseen hoitoon ja huumeneuvontaan. Lisäksi hänen piti maksaa yli 10 000 dollaria sakkoja ja korvauksia.

Ryderin asianajajan mukaan yhteiskuntapalvelus oli Ryderille hämmentävä ja positiivinen kokemus. Ryder on käynyt sairaalassa vielä palveluksensa loputtuakin. Ryder on myös ilmoittautunut kuukausittain hänen ehdonalaisen vankeutensa valvojalle, maksanut kaikki korvaukset ja sakot sekä osallistunut terapiaan.

Ryderin käskettiin palata oikeuteen 10. lokakuuta seuraavaa raporttia varten. Fox antoi hänelle luvan poistua Yhdysvalloista hänen näyttelijäntyönsä niin vaatiessa.

Lue myös:

    Uusimmat