"Tuntui kuin sinne olisi työnnetty painepesuri" – moni kertoo satuttaneensa ahterinsa vesipuiston liukumäessä: Toimittaja testasi kauhurännin

"Tuntui kuin sinne olisi työnnetty painepesuri"– moni kertoo satuttaneensa ahterinsa vesipuiston liukumäessä 3:26
Näin toimittajallemme kävi Vapaapudotus-vesiliukumäessä – hurjaa kyytiä!

Sosiaalisessa mediassa on käyty keskustelua vesipuisto Serenan vesiliukumäestä, josta ihmisillä on kipeitäkin kokemuksia. MTV Uutiset kokeili tämän kauhuakin kylväneen liukumäen.

Vapaapudotus-niminen vesiliukumäki on ollut Serenassa jo reilu kymmenen vuoden ajan, joten mistään uudesta huvitteluputkesta ei ole kyse.

Facebookin ryhmässä syntyi kuitenkin viime viikolla keskustelu, kun yksi ryhmän jäsen kertoi laskuretkikokemuksestaan kyseisessä liukumäessä.

– Jos jostain syystä tarvitset suolihuuhtelun, mene Serenaan ja tähän laitteeseen. Äijäporukka meidän jälkeenkin piteli ahtereitaan siihen malliin, että taisi tulla puhdasta, kirjoittaa keskustelun aloittanut ryhmäläinen.

Keskustelu lähti hyvin vauhdikkaaseen lentoon, kun muillakin ryhmäläisillä oli samankaltaisia kokemuksia liukumäestä.

– Aivan kamala. Mulla tuli persvakoon ensinnäkin haava uikkareista, kun meni niin syvälle vakoon. Ja toisekseen olin ihan varma, että meen johonkin shokkitilaan siitä veden määrästä, mitä sain perseeseeni. Tuntui, kun sinne oltaisiin työnnetty painepesuri, kertoo kokemuksistaan toinen ryhmäläinen.

Puistonjohtaja: Ovat osittain totta

Kokemukset kuulostavat vähintääkin kauhistuttavilta. Voiko koko perheen vesipuistossa olla tämmöistä tuhoa aiheuttava vesiliukumäki?

MTV Uutiset lähetti toimittajansa kokeilemaan Vapaapudotusta. Serenan puistonjohtaja Jouko Järvistä kertoo kuulleensa ihmisten kokemuksista liukumäestä.

– Palautteet ovat kantautuneet korviini, mitkä ovat osittain totta. Kyllähän siinä kova huuhtelu tulee tuossa loppuvaiheessa, mutta lapset ja aikuiset tästä menevät, sanoo Järvinen.

Miten käy toimittajallemme vesiliukumäessä? Entä miten puistonjohtaja kommentoi ihmisten kokemuksia?

Katso ylhäältä kesäinen, mutta pelonsekainen video!

Lue myös:

    Uusimmat