Mainos

Tuntematon nainen askarruttaa Turun poliisia

Turun poliisia askarruttaa maanantaina kello 10.45 kaupassa sairauskohtauksen saanut nainen. Poliisi pyytää yleisön apua.

Nainen sai sairauskohtauksen Turun Kärsämäentie 2:ssa sijaitsevassa valintamyymälässä ja hänet toimitettiin hoitoon TYKS:iin.

Naisella ei ollut mukanaan mitään hänen henkilöllisyydestään kertovaa dokumenttia tai asiakirjaa.

Tällä hetkellä edelleen TYKS:ssä tajuttomana hoidossa oleva nainen on iältään n. 70- 80-vuotias, normaalivartaloinen, vaaleaihoinen suomalainen, poliisi kertoo.

Yksin kaupassa ollut nainen oli puhunut suomea. Hänellä on ruskean-harmaat lyhyet hiukset. Pituudeltaan nainen on noin 160 cm. Hän oli pukeutuneena musta-valkoiseen paitaan, valkoiseen takkiin, tummiin ruutukuviollisiin housuihin ja valkoisiin kenkiin. Lisäksi hänellä oli ollut sini-valkoinen kaulahuivi.

Mukana kaupassa hänellä oli ollut musta kangaskassi sekä hieman käteistä rahaa. Hänen hallustaan löytyi myös avainnippu, jossa oli ollut kodin lukitukseen ja kodin turvajärjestelmiin liittyviä esineitä.

Juuri ennen naisen tajunnan menettämistä hän oli ilmaissut olevansa yksin asuva.

Lounais-Suomen poliisi selvittää asiaa ja toivoo yhteydenottoja uhrin henkilöllisyyden selvittämiseksi numeroon 050 4564 805 / vastaaja.

Poliisi ei ole julkaissut naisen kuvaa.

Korjaus klo 17.11: Poliisin ensimmäisessä tiedotteessa oli virheellinen puhelinnumero.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.