Tunnistaisitko tätä näyttelijätärtä? Nicole Kidman ikuistettiin erikoisessa tyylissä

Näyttelijä Nicole Kidmanin tyyli uutta roolia varten on täysin erilainen kuin aikaisemmat. Tunnistaisitko häntä?

Näyttelijätär Nicole Kidman, 50, on astunut täysin uusiin saappaisiin – ainakin ulkonäön perusteella. Kaunottaren vaaleat kutrit ovat saaneet kyytiä ja ne on korvattu maantienharmailla hiuksilla. 

Kuvissa Kidman edustaa tuoreessa roolissaan elokuvassa Destroyer. Toisessa kuvassa näyttelijällä on päällään tummansiniset, hieman lahkeista levenevät farkut, musta paita ja hieman kulahtanut nahkatakki. 

Kuvasta ei välttämättä heti arvaisi, että kyseessä on yksi kuumimmista näyttelijöistä. Kesäkuussa pyöreät 50 vuotta täyttänyt näyttelijä Nicole Kidman on todellisuudessa erittäin hyvässä kunnossa.

Kaunotar poseerasi hetki sitten Love Magazine -julkaisun kannessa rohkeassa tyylissä. Ikinuorella näyttelijällä on yllään niukka punainen body, jonka edustaa koristaa trendikäs nyöritys. Tyylin kruunaa näyttävä stetson.

Nicole Kidman on yksi Hollywoodin suosituimmista näyttelijöistä. Hänet tunnetaan muun muassa rooleistaan elokuvissa Moulin Rouge ja Australia ja Tunnit, josta kaunotar nappasi parhaan naispääosan Oscarin. 

Lue myös:

    Uusimmat