Tunnistaisitko nämä lapset? Julia Roberts poseeraa perheensä kanssa harvinaisessa yhteiskuvassa

Julia Robertsin mies Danny Moder on julkaissut harvinaisen kuvan perheestään.

Julia Robertsin mies, kuvaaja Danny Moder on tehnyt harvinaisen poikkeuksen ja julkaissut Instagramissa kuvan, jossa poseeraa yhdessä vaimonsa sekä pariskunnan kolmen lapsen kanssa.

Perheestä otetut kuvat ovat niin harvinaisia, että harva Robertsin ja Moderin faneista taitaa edes tietää, miltä kuuluisan parin varhaisteini-ikäiset lapset näyttävät.

Ilmeisesti ravintolassa napatussa otoksessa perheen kuopus, huppupäinen 11-vuotias Henry on äärimäisenä vasemmalla nojaten äitiinsä Julia Robertsiin. Tämän vieressä ilmeilevät 14 vuotta täyttäneet kaksoset Hazel ja Finn, ja kuvaa ottaa oikealla pää kenossa isä Danny Moder. Kuvan yhteydessä Moder ylistää kauniisti vaimoaan, jonka kanssa on ollut naimisissa jo miltei 17 vuotta.

– Kaunis mama keskellämme, rakastamme sinua hyvin paljon, Moder runoilee.

Nyt 51-vuotias Julia Roberts on valinnut hyvin yksityisen tien mitä tulee hänen perheeseensä. Roberts liittyi sosiaaliseen mediaan vasta viime vuonna ja pitää oman Instagram-tilinsä tiukan ammattimaisena julkaisten siellä miltei ainoastaan työhönsä liittyviä kuvia.

Julia Roberts on pitkän uran tehnyt yhdysvaltalainen näyttelijä. Hänet tunnetaan muun muassa rooleistaan elokuvissa Pretty Woman, Notting Hill sekä Erin Brockovich, josta Roberts nappasi parhaan naispääosan Oscarin vuonna 2001.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja