Mainos

OnePlus 5T -huhut kiihtyvät: ”Julkaisu marraskuun lopussa”

Koska OnePlus 5 on jo monin paikoin loppuunmyyty ja huhut sen seuraajasta ovat jatkuvasti kiihtyneet, tiedetään OnePlussalta voitavan odottaa uuden älypuhelimen julkistamista melko pian.

OnePlus 5 tuli myyntiin vasta juhannuksen alla, joten se saa seuraajan jälleen varsin nopealla aikataululla. Mobiilialan tunnetuin vuotaja Evan Blass otti myös eilen kantaa huhuihin OnePlus 5T:stä. Aluksi Blass totesi, ettei 5T:ssä lähitulevaisuudessa olisi hänen mielestään järkeä, mutta nopeasti tämän jälkeen seurasi tietoja kahdelta Evanin luottolähteeltä: uusi OnePlus-puhelin 18:9-kuvasuhteen näytöllä on kuin onkin luvassa, ja saataville se on tulossa marraskuun lopulla.

OnePlus 5T:stä on toistaiseksi nähty yksi luotettava paljastuskuva ja monia väitettyjä, mutta eri syistä epäilyttäviä vuotokuvia – viimeisimpänä alta löytyvä kiinalaisessa Weibo-palvelussa julkaistu kuva. OnePlus 5T:n suurimman uudistuksen verrattuna OnePlus 5:een odotetaan olevan näytön kuvasuhteen venyminen 16:9:stä tänä vuonna älypuhelimissa nopeati yleistyneeseen 18:9-kuvasuhteeseen. Näytön koon OnePlus 5T:ssä odotetaan olevan noin kuusi tuumaa. Tarkkuuden odotetaan säilyvän 1080p-tasolla, ja näin OnePlus 5T:n 18:9-näytössä olisi pikseleitä 2160×1080.

Viime vuonna OnePlus 3:stä päivitetty OnePlus 3T -malli toi uudistuksina Snapdragon 821 -järjestelmäpiirin Snapdragon 820:n tilalle, lisää tarkkuutta etukameraan (16 vs. 8 megapikseliä) sekä suuremman kapasiteetin akun (3 400 vs. 3 000 milliampeerituntia). Lisäksi tarjolle tuli 128 gigatavun tallennusmuistiversio.

Tänä vuonna OnePlus 5T jatkanee OnePlus 5:stä tutulla Snapdragon 835 -piirillä, sillä Snapdragon 836:n tulo on raportoidusti viivästynyt ensi vuoteen. Kamerat voivat kuitenkin tänäkin vuonna tarkentua, sillä vahvistamaton AnTuTu-paljastus OnePlus 5T:stä on vihjannut 20 megapikselin tarkkuudesta niin taka- kuin etukamerassakin. OnePlus 5:ssä on 16 megapikselin etukamera ja takana 16 megapikselin pää- ja 20 megapikselin toisella kameralla varustettu kaksoiskamera. Merkittävä kysymys kameran suhteen on, tuoko OnePlus uutuudessa kameraan lisäyksenä optisen kuvanvakaimen.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.