Tulikuuma Patrik Laine osui taas! – Ovetshkin antoi opetuksen nenän edestä

Patrik Laine jatkoi tulikuumaa maaliputkeaan NHL:ssä, mutta menetti paikkansa maalipörssin kärjessä, kun Winnipeg Jets taipui vierasottelussa Washington Capitalsille jatkoajalla lukemin 2-3.

Asetelma oli herkullinen: vastakkain maalipörssin kärkinimet Laine ja Aleksandr Ovetshkin. Venäläistähti on seurannut viime päivien ajan, kuinka Laine on noussut kohisten hänen rinnalleen. Nyt oli hänen vuoronsa osua. Ovetshkin avasi ottelun maalihanat kahden miehen ylivoimalla tulisen rannelaukauksen upotessa verkkoon.

Nikolaj Ehlers tasoitti lukemat, mutta toisen erän alussa Ovetshkin osui jälleen. Maalinedustilanteesta aivan Laineen nenän edestä syntynyt likainen osuma oli 32-vuotiaalle Ovetshkinille hänen NHL-uransa 600:s. Vain 19 pelaajaa on pystynyt samaan.

Laine kuitenkin päätti olla päästämästä Ovetshkinia liian pitkälle karkumatkalle maalipörssissä. Suomalaistähti sivalsi kiekon längistä sisään päätöserän alussa. Laine on nyt kuuden ottelun maaliputkessa ja 12 ottelun pisteputkessa, jonka aikana hän on iskenyt tehot 16+6=22.

Jatkoajalla Jevgeni Kuznetsov ratkaisi ottelun läpiajosta. Washington nousi voitollaan Metropolitan-divisioonan kärkeen. Winnipeg pitää hallussaan keskisen divisioonan toista sijaa.

Lue myös:

    Uusimmat