"Tuli kallis keikka" – Jo toinen autonkuljetusrekka turmassa Varsinais-Suomessa: Kaatui ojaan Pöytyällä

Autonkuljetusrekka kaatui ojaan vastaantulijoiden puolelle Pöytyällä 0:42
Video: Autonkuljetusrekka kaatui ojaan Pöytyällä.

Pöytyällä Kantatie 41:llä autonkuljetusrekka kaatui tänään iltapäivällä. Rekka oli ajanut Aurasta Huittisiin päin ja ajautunut vastaantulijoiden puolimmaiseen ojaan. Tieosuus on toistaiseksi suljettu.

Paikalla ollut Simo Päivärinta kertoo MTV:lle, että rekan kyydissä olleet uudet ajoneuvot olivat pitkin ojaa.

– Tuli kallis keikka. Vielä vielä kalliimpi keikka kuin tuleen aamulla syttynyt autonkuljetusrekka, myös roihupaikalla aamuyöllä paloa kuvannut Päivärinta sanoo. 

Ajo-olosuhteet olivat hyvin liukkaat ja tie oli peilijäässä.

– Keli oli aivan hirveä, Päivärinta kuvailee.

Onnettomuudessa ei ollut muita osapuolia. Pelastuslaitos ei kommentoinut MTV:lle, loukkaantuiko rekan kuljettaja tilanteessa.

Liikennetiedotteen mukaan tie on suljettu. Tapahtumapaikalla on käytössä kiertotie Lallintien,Turuntien ja Kirkkotien kautta. Raskaita ajoneuvoja opastetaan käyttämään 9 tietä.

Tänään varhain aamulla tapahtui myös toinen onnettomuus, johon liittyi autonkuljetusrekka. Valtatie 10:llä autonkuljetusrekka syttyi tuleen tuntemattomasta syystä. Tilanteessa ei tullut henkilövahinkoja, mutta ajoneuvoja tuhoutui.

Katso myös video Kymppitiellä roihunneista autoista: 

Näin hurjasti roihusi poikkeuksellinen autojen joukkopalo Turuntiellä – syttyivät mystisesti kesken kuljetuksen tuleen: ”Samalla räjähteli renkaita ja muita” 0:45

Lue myös:

    Uusimmat