Tuija Pehkonen julkaisi itsestään ytimekkään kuvaparin – otti kantaa monelle tuttuun ilmiöön: "Näiden kuvien välillä 15 sekuntia"

Tuija Pehkonen ja Eero Ettala astelivat Venla-gaalan punaiselle matolle hymyssä suin:"Odottava ja kupliva tunnelma" 2:33
Tuija Pehkonen paljasti miehensä Eero Ettalan asuvalintaan liittyvän yksityiskohdan Venla-gaalan punaisella matolla.

Pehkonen muistuttaa kuinka pienillä muutoksilla todellisuutta voidaan vääristää sosiaalisessa mediassa.

Juontaja-toimittaja Tuija Pehkonen muistutti Instagramissa sosiaalisen median vääristämästä todellisuudesta. Hän julkaisi kaksi kuvaa, joiden välillä on vain noin 15 sekuntia, mutta kuvien olemus on täysin eri.

– Reality check! Näiden kuvien välillä 15 sekuntia, Pehkonen kirjoittaa.

– Kuvakulma, filtteri, fiilis, mitä näitä nyt on. Ihan vaan lempeä muistutus siitä, etteivät asiat useinkaan ole ihan sitä, miltä ne näyttävät - varsinkaan täällä somessa. Pätee muuten muuhunkin kuin ulkonäköön.

Pehkosen julkaisussa esiintyy monille tuttu ilmiö. Ensimmäinen kuva on niin sanotusti edustavampi, kun toisesta kuvasta välittyy monille tuttu etukameran kuvakulma arjen melskeestä. 

– Totuus itselläni suurimman osan aikaa kai jossain näiden kuvien välimaastossa. Kukapa meistä ei olisi hätkähtänyt omaa ryytynyttä kuvaansa yllättäen etukamerassa. Oli pakko vaan vähän nauraa, hän päättää. 



Lue myös:

    Uusimmat