TTK-voittaja Viivi Pumpanen ja konkariopettaja Katri Riihilahti: "Jokainen, joka uskaltaa heittäytyä mukaan ohjelmaan on jo menestyjä"

TTK-voittaja Viivi Pumpanen ja konkariopettaja Katri Riihilahti musitelevat parhaita TTK-hetkiä 9:29
Katso video! TTK-voittaja Viivi Pumpanen ja konkariopettaja Katri Riihilahti muistelevat parhaita TTK-hetkiä!

Tanssii Tähtien kanssa -suosikkiohjelmasta alkaa uusi kausi.

Tanssii Tähtien kanssa -suosikkiohjelma palaa televisioon sunnuntaina 3.syyskuuta. MTV:n Huomenta Suomessa vierailivat tanssikisan vuonna 2011 voittanut Viivi Pumpanen, sekä TTK-tähtiopettaja Katri Riihilahti.

Pumpanen muistelee vuosien takaista kisaa intensiivisenä kokemuksena. Hän kertoo treeniviikkojen olleen raskaita ja mainitsee tangon olleen hänen suosikkitanssinsa

– Sunnuntain liven jälkeen maanantaisin aloitimme aamupäivästä ja teimme ihan järjettömiä seitsemän tunnin päiviä, Pumpanen nauraa.

Jo vuosia tähtiopettajan toiminut Riihilahti komppaa Pumpasta ja kertoo, että opettajan näkökulmasta uusi kausi on aina haastava ja mielenkiintoinen.

– Kun kohtaa tuntemattoman ihmisen, niin tavallaan pitää oppia miten toinen oppii. Se on mielenkiintoinen ja ihana haaste Riihilahti sanoo.

8 kautta ohjelmassa opettanut Riihilahti kertoo, että kaikissa tähtioppilasissa on potentiaalia.

– Jokainen, joka uskaltaa heittäytyä mukaan ohjelmaan on jo menestyjä, Riihilahti toteaa.

Molemmat ovat yhtä mieltä siitä, että ohjelman salaisuus on sen aitoudessa. Parit menevät onnistumisista epäonnistumisiin ja kaikkea siltä väliltä.

– Siellä on niin paljon tunnetta ja luulen, että se välittyy. Aito onnistuminen, ilo ja tuska on varmasti koukuttavaa, Pumpanen sanoo.

Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta!

 

Lue myös:

    Uusimmat