TTK:n keskeyttänyt Niklas Hagman kertoo korona-oireistaan: "Väsyttää edelleen ihan koko ajan"

Tanssii tähtien kanssa -kisassa shokkikäänne loppumetreillä 8:10
Videolla Niklas Hagman kertoo, kuinka korona iski häneen.

Koronan sairastanut Niklas Hagman kertoo voinnistaan Uutisaamussa.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa tapahtui viime sunnuntaina sokkikäänne, kun Niklas Hagman ja Kia Lehmuskoski kertoivat keskeytyksestään Hagmanin koronatartunnan vuoksi.

Ex-NHL-jääkiekkoilija saapui nyt karanteenin jälkeen Uutisaamuun kertomaan tilanteestaan.

– Nyt alkaa tuntua vähän paremmalta. Oireet eivät olleet kamalan pahat. Kuume ei noussut, mutta oli lämpöä. Särki, kolotti, väsytti. Se väsymys nyt, kun lämpö on pudonnut, niin väsyttää edelleen ihan koko ajan tosi paljon, Hagman kertoo.

– Kaikki menivät viranomaisten ohjeiden mukaan ja otettiin yhteys kaikkiin altistuneisiin. Siksi yksi TTK-sunnuntai jäi väliin. Nyt täytyy nostaa hattua kaikille tanssijoille, sillä viime sunnuntaina he pääsivät päivää ennen livelähetystä pois karanteenista ja heti olivat tanssimassa. Aika hienosti he tanssivat, kun eivät olleen tanssineet 10 päivään, Hagman kehuu tanssikollegoitaan. 

Katso haastattelu videolta!

Tähtiparin jättäessä ohjelman kilpailevat finaalissa nyt Jare Brand, Miisa Rotola-Pukkila ja Virpi Sarasvuo.

TTK:n finaali käydään nyt kaksiosaisena. Finaalin ensimmäinen osa nähdään MTV3-kanavalla nyt.

Joulukuun ensimmäisestä viikonlopusta tulee tanssia rakastaville suomalaisille todellinen juhlaviikonloppu, kun TTK huipentuu toiseen jännittävään finaalilähetykseen itsenäisyyspäivän aattona, lauantaina 5.12. klo 19.30 alkaen. Kauden viimeiset lähetykset tullaan toteuttamaan ilman liveyleisöä.

Lue myös:

    Uusimmat