Tsunamissa vaimonsa ja bändikaverinsa menettänyt laulaja julkaisi koskettavan viestin: "Tule pian takaisin rakas"

Seventeen-bändin keikka keskeytyy tsunamin vyöryessä lavalle 0:11
Seventeen-bändin keikka keskeytyi tsunamin vyöryessä lavalle. Tilanteesta levisi sosiaalisessa mediassa video.

Ainakin 222 tiedetään kuolleen ja 843 loukkaantuneen Indonesiassa tsunamin iskeydyttyä Sundasalmessa, joka sijaitsee Länsi-Jaavan ja Etelä-Sumatran välissä.  

Seventeen-niminen rock-yhtye oli esiintymässä lauantai-iltana Tanjuang Lesung Beach Resortissa, kun tsunamiaalto vyöryi esiintymislavan takaa ja vei veden rajassa olleen lavan mukanaan. Tapahtuneesta on levinnyt sosiaalisessa mediassa video. 

Hyökyaallosta selvinnyt bändin laulaja Riefian Fajarsyah julkaisi instagram-tilillään videon, jossa hän kertoo bändin basistin Muhammad Awal Purbanin ja managerin Oki Wijayan kuolleen, Telegraph uutisoi.

Fajarsyah kertoo myös, että kaksi muuta bändin jäsentä, bändin teknikko ja hänen vaimonsa ovat yhä kadoksissa. Hän on tiettävästi ainoa bändin jäsen, joka selviytyi tsunamiaallosta. 

Andia (rumpali), Hermania (kitaristi), eikä Ujangia (teknikko) ei ole vielä löytynyt. Olkaa kilttejä ja rukoilkaa, jotta vaimoni Dylan, Andi ja Herman sekä Ujang löytyvät pian.   

Myöhemmin laulaja julkaisi instagram-tilillään vielä Pariisin Seine-joella otetun kuvan hänestä ja vaimostaan. Kuvatekstissä hän pyytää vaimoa tulemaan pian takaisin kertoen samalla, että tänään on vaimon syntymäpäivä.

Tsunamin aiheutti tiettävästi Jaavan ja Sumatran saarten välissä sijainneen Anak Krakatau -tulivuoren purkausta seurannut vedenalainen maanvyöry. Viranomaisten mukaan kuolonuhrien joukosta ei ole toistaiseksi löydetty EU-maiden kansalaisia.

Asiasta uutisoi Suomessa aiemmin Ilta-Sanomat.

Lue myös:

    Uusimmat