Mainos

TS: Turun yöhiippari ja vessakourija paljastuivatkin samaksi henkilöksi

Poliisi on saanut kiinni viime keväänä ja kesänä turkulaisia piinanneen hiipparin, kertoo Turun Sanomat. 63-vuotiasta miestä epäillään myös viime huhtikuussa tapahtuneista vessakourintatapauksista.

Mies on tällä hetkellä vangittuna, ja asian käsittely alkaa Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa ensi maanantaina. Syyttäjä vaatii hänelle vankeusrangaistusta noin 30 rikoksesta.

Miehen epäillään tunkeutuneen viime touko-heinäkuun aikana yli kymmeneen yksityisasuntoon yleensä yöaikaan. Rikosnimikkeet näiden tapausten osalta ovat kotirauhan rikkominen ja törkeä kotirauhan rikkominen sekä muutama törkeän varkauden yritys ja yksi pakottaminen seksuaaliseen tekoon.

Mies syyllistyi 1980-luvulla Helsingissä samankaltaisiin rikoksiin. "Töölön tiirikkamiehenä" tuolloin tunnettu epäilty seurasi ravintolasta yksin kotiin lähteviä naisia ja murtautui asuntoon näiden nukahdettua.

Sahasi naistenvessoihin salaluukkuja

Turun hiippariksi epäiltyä syytetään myös viimekeväisistä vessakourimisista.

Mies oli sahannut Turun keskustan ravintolassa ja salolaisella huoltoasemalla sijaitsevissa naistenvessoissa wc-koppien väliseiniin salaluukut. Luukkujen kautta hän kouri naisten intiimialueita.

Kourimisten osalta miestä syytetään pakottamisista seksuaalisiin tekoihin.

Turun Sanomien mukaan mies on ollut vaitonainen rikosepäilyistä, ja tapausten motiivi ei ole selvinnyt.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.