Mainos

Trumpin ja Kim Jong-unin historiallinen tapaaminen lähestyy – MTV:n toimittajat kommentoivat viimeisimpiä tunnelmia: ”Sotilaallisen konfliktin mahdollisuutta ei voi torjua pois”

7:04

Pohjois-Korean ja Yhdysvaltojen historiallinen tapaaminen alkaa noin viiden tunnin kuluttua. MTV Uutisten toimittajat Singaporessa ja Yhdysvalloissa kertovat viime hetken tunnelmista.

Video: MTV Uutisten toimittaja Petri Saraste kertoo viime hetken tunnelmista Singaporesta: "Olisi kiva tietää, millä mielellä herrat ovat päänsä tyynyyn kallistaneet"

Yhdysvaltojen kirjeenvaihtaja Mari Karppinen kertoo, että kaikkein optimistisimpia tapaamisen suhteen ovat presidentti Donald Trumpin hallinnon omat edustajat ja hänen tukijat.

Asiantuntijat taas ovat Karppisen mukaan huolestuneita muun muassa sekä Trumpin että Pohjois-Korean johtajan Kim Jong-unin tempperamenteista.

– Ei ole kenellekkään hyväksi, jos kaksikko riitautuu pahemmin. Jos jotain sellaista sanotaan, josta toinen ei tykkää, niin sen jälkeen ei varmasti enää tyydytä rakettimies tai höppänä nimittelyyn. Eikä sotilaallisen konfliktin mahdollisuutta voi tässä tapauksessa torjua pois.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.