Mainos

Video: Trump Towerissa syttyi tulipalo – yksi loukkaantui vakavasti

9:42

Pelastusviranomaiset hälytettiin tornitalo Trump Toweriin New Yorkin Manhattanilla tulipalon vuoksi kello seitsemältä aamulla paikallista aikaa (Suomen aikaa kello 14).

Uutistoimisto Reuters kertoo, että New Yorkin palolaitoksen mukaan tulipalossa on loukkaantunut kaksi ihmistä, joista toisen vammat ovat vakavia, mahdollisesti jopa hengenvaarallisia. Vakavasti loukkaantunut on rakennuksen työntekijä.

Yhdysvaltalaismedian mukaan rakennusta ei evakuoitu.

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ei ollut omistamassaan rakennuksessa paikalla, vaan hän on parhaillaan Washingtonissa. Hänen New Yorkin asuntonsa sijaitsee Trump Towerin ylimmissä kerroksissa. Asunto oli Trumpin pääasiallinen koti ennen hänen valintaansa presidentiksi.

Rakennuksessa on lisäksi muita luksusasuntoja ja liiketiloja.

Presidentti Trumpin poika Eric Trump tviittasi puoli neljältä Suomen aikaa, että kyseessä oli sähköpalo, joka syttyi jäähdytysjärjestelmässä talon katolla. Hänen mukaansa palolaitos ehti paikalle minuuteissa.

Palolaitoksen edustajan Ken Reillyn mukaan paikalle hälytettiin 26 pelastusyksikköä ja 84 palomiestä, jotka olivat paikalla vielä kaksi tuntia palon syttymisen jälkeen. Palo saatiin kuitenkin hallintaan nopeasti.

Sosiaalisessa mediassa julkaistiin lukuisia kuvia ja videoita tornitalon palosta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.