Trump kannattajilleen: Tappio entiselle varapresidentille olisi noloa – "ehkäpä minun täytyisi lähteä maasta"

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on kertonut kannattajilleen, että hänen täytyy ehkä poistua maasta, mikäli demokraattien ehdokas Joe Biden voittaa tulevat presidentinvaalit.

Aiheesta uutisoi muun muassa Business Insider. BI:n mukaan Trump kertoi mahdollisuudesta poistua Yhdysvalloista Georgian osavaltiossa järjestetyssä kampanjatilaisuudessa.

– Voitteko kuvitella tilanteen, jossa häviäisin? En usko, että voisin tuolloin hyvin ja ehkäpä minun täytyisi lähteä maasta, en tiedä, Trump kertoi kannattajille.

Trump haukkui tapansa mukaan vastaehdokastaan ja totesi, että tappio entiselle varapresidentille olisi noloa. Yhdysvaltalaismedioiden mukaan istuva presidentti on takamatkalla sekä kannatusmittauksissa että kampanjaan kerättyjen varojen suhteen.

Viime kuussa Joe Bidenin kampanja keräsi yli 380 miljoonaa dollaria ja Trumpin kampanja vajaat 250 miljoonaa dollaria. Trump kertoi, ettei hän aio hankkia enempää kampanjarahaa. USA:ssa vaalikampanjoihin uppoaa tähtitieteellisiä summia.

– Voisin kerätä lisää lahjoituksia ja olisin siinä hommassa maailman parhain, mutta en vain halua enää tehdä niin, Trump sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja