TPS:n Kalle Kaskinen sivuaa Jonne Virtasen tapausta: ”Joukkue paiskii hommia ja tulee aina vahvempana ulos”

1.03780672
Jonne Virtanen nyrkkihippasilla Rauman Pitsiturnauksessa elokuun alussa.

Myllerryksen keskellä uuteen Liiga-kauteen lähtevän TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskinen uskoo omiensa selättävän myös Jonne Virtasen hyllyttämisestä aiheutuneen kohun.

TPS yllätti syyskyyn alkupäivinä ilmoitettuaan, että hyökkääjä Virtanen on toistaiseksi vapautettu seuran toiminnasta. Syytä turkulaisseura ei asialle kertonut eikä päävalmentaja Kalle Kaskinen ollut kauden avaustilaisuudessakaan halukas kommentoimaan tilannetta.

– Seura tiedottaa sitten, kun on tiedotettavaa, Kaskinen toisti asiaa kysyttäessä.

Tarkentavaa tiedotetta ei kuitenkaan ole pian kahteen viikkoon kuulunut, ja TPS joutuu valmistautumaan osaltaan lauantaina kotijäällä Porin Ässiä vastaan alkavaan kauteen sekasorron keskellä.

Kaskisen mukaan vastaavia kriisejä osuu jokaisella joukkueelle kausittain. Hän ottaa esimerkiksi nykyisen kapteeninsa Lauri Korpikosken vakavan sairastumisen vuosi sitten.

– Tällä hetkellä elämme joukkueen kanssa tätä arkea. Viime kaudella oli aika isoja haasteita – oli Korpikosken sairastuminen ja että hän oli lähes koko kauden pois. Meillä oli isoja loukkaantumisia.

– Kyllä tässä on matkan varrella tapahtunut kaikenlaista, ja jokaiselle tulee aina jotain isoja per kausi, mutta ne kuuluvat lajiin ja niiden kanssa pitää pystyä sillä tavalla elämään, että joukkue arjessa paiskii hommia kimpassa ja tulee aina vahvempana haasteista ulos, Kaskinen sanoo Virtasen tapauksesta.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja