TPS hankki kärkisentterin – ruotsalaishyökkääjällä maajoukkuekokemusta

Jääkiekon SM-liigassa pelaava TPS on vahvistanut sentteriosastoaan.

30-vuotias Linus Fröberg liukuu turkulaisten keskikaistalle vuoden mittaisella sopimuksella. Hänelle kaavailtaneen suurta kärkiketjujen roolia. 

Ruotsalaishyökkääjä on pelannut koko aiemman uransa kotimaassaan. SHL-otteluita on vyöllä kaikkiaan 466. Tehopisteitä näissä on kertynyt 63+137=200.

Fröberg siirtyy Turkuun Luulajasta, jota edusti kaksi edellistä kautta. Aiemmin hän on pelannut myös HV71:n, Växjön, Färjestadin ja Brynäsin paidassa. 

Keskushyökkääjä on esiintynyt muutamaan otteeseen myös Tre Kronorin rivistössä. Edelliset maaottelut hän kirjautti kaudella 2020–21. 

TPS vietti viime kaudella 100-vuotisjuhliaan, mutta pelillinen tulos jäi vaisuksi. Joukkue lähti lomaosastolle pudotuspelien 1. kierroksella. Tulevalla kaudella mustavalkoisten riveihin on hankittu muun muassa paluumuuttajat Petrus Palmu ja Markus Nurmi

Fröbergin lisäksi TPS:n keskushyökkääjinä pelaavat ensi kaudella oletettavasti Aarne Intonen, Aarne Talvitie ja Juhani Jasu

TPS vaihtoi sesongin jälkeen päävalmentajaa. Jussi Ahokas sai lähteä, hänet korvasi KalPasta saapunut Tommi Miettinen. Ahokas sai hiljattain historiallisen OHL-pestin.

Lue myös:

    Uusimmat