Touko Aalto ja Iris Flinkkilä erosivat: "Ennen puoliso, nykyisin paras ystävä"

Pariskunta alkoi seurustella vuonna 2017.

Vihreiden entinen puheenjohtaja Touko Aalto ja Iris Flinkkilä ovat eronneet. Asia tuli ilmi, kun ex-pariskunta julkaisi omille Instagram-tileilleen päivitykset, joissa paljastivat asian. 

Aalto kirjoittaa julkaisemansa päivityksen yhteyteen, että Flinkkilä on hänelle edelleen tärkeä, vaikka he eivät olekaan enää yhdessä. 

– Vaikkei olla enää pariskunta, sillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, ettemmekö olisi toisillemme tärkeitä etenkin näinä aikoina. Ystävyyttä ylläpidetään videopuheluilla ja viesteillä. Toisen jutut piristävät. Se on arvokasta. Ystävyys pitää yhdessä myös koronan aikaan!

Flinkkilä kertoo, että he ovat nykyisin parhaita ystäviä. 

– Tämäkin on tapa hankkia kavereita. Ennen puoliso, nykyisin parhaita ystäviä. Tyypin naama saa nauramaan kuten aina ennenkin. Koronan aikaan pidetään yhteyttä FaceTimella ja jauhetaan politiikat, kavereiden kuulumiset ja omat puuhastelut etänä. Ilman näitä puheluita läheisten kanssa kaikki olisi paljon ankeampaa!

Aalto paljasti vuoden 2017 elokuussa Facebookissa seurustelevansa Frinkkilän  kanssa. 

Aalto ja hänen ex-vaimonsa Johanna Pietiläinen olivat tuolloin keskellä avioeroprosessia. 

– Tämän toisen ihmisen nimi on Iris Flinkkilä ja hän on vihreiden nuorisojärjestön työntekijä. Emme kommentoi yhteisiä asioitamme tämän enempää, Aalto kirjoitti.


Lue myös:

    Uusimmat