Totuus ravintolaillasta selvisi suorassa lähetyksessä – Teppo yllättyi täysin: "En olisi voinut ikinä uskoa, että se osuisi omalle kohdalle"

Teppo Lappalainen yllättyi täysin, kun totuus ravintolaillasta selvisi.

Kun Teppo Lappalainen saapui lauantaina katsomaan viihdeohjelma Huuman suoraa lähetystä, hän ei voinut aavistaakaan, mitä tulisi tapahtumaan. Illan aikana Lappalaiselle selvisi, että hän oli muutama kuukausi sitten ollut tietämättään mukana siskonsa Marjon järjestämässä yllätyksessä.

Lappalainen oli käynyt siskonsa kanssa syömässä huippukokki Kari Aihisen omistamassa ravintolassa. Lappalainen ei kuitenkaan tiennyt, että kaikki heidän syömänsä ruoat olivat hänen itse valmistamiaan.

Ernest Lawson oli käynyt etukäteen hakemassa ruoat Lappalaisen pakastimesta, ja Kari Aihinen oli lämmittänyt ja asetellut ne tarjolle.

Totuus ravintolaillasta paljastui Lappalaiselle vasta suorassa lähetyksessä. Heti lähetyksen jälkeen Lappalainen kertoi MTV Uutisille olevansa totaalisen ällistynyt.

– Kun minut kutsuttiin lavalle ja näin, että Ernest oli käynyt meidän kotona, ajattelin, että ei voi olla totta, hän naureskeli.

Hän kertoi katsoneensa Huumaa edellisenä viikonloppuna ja miettineensä, miten paljon vaivaa yllätysten eteen nähdään ja miten niiden toteuttaminen on mahdollista. Marjo-siskon suunnitelmat tulivatkin täysin puun takaa.

– En olisi voinut ikinä uskoa, että se osuisi omalle kohdalle, hän ihmetteli.

– Tämä oli fantastinen juttu. Ei tästä voi paremmaksi laittaa, hän hehkutti.

Huuma MTV3-kanavalla lauantaisin klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat