F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Toto Wolffilta paljastus F1-huhumyllyn keskelle: on koko ajan yhteyksissä Lewis Hamiltoniin – täysin toinen tilanne Valtteri Bottaksen kanssa

7:19
Videolla juttua F1-kuljettajamarkkinoiden tapahtumista.

F1:n kuljettajamarkkinoilla isoin kysymys liittyy nyt siihen, mitä Mercedes aikoo tehdä. Saksalaistallin molemmat kuljettajapaikat ovat auki ensi kauden osalta, sillä niin Lewis Hamiltonin kuin Valtteri Bottaksen sopimukset ovat katkolla. Nyt Mercedeksen pomo Toto Wolff avasi sitä, miten hänen johtamansa talli tekee päätöksiä kuljettajavalinnoista.

Huhymylly Mercedeksen ympärillä käy nyt todella kuumana. Kierrokset kasvoivat, kun markkinoille tärähti iso nimi: Sebastian Vettel. Nelinkertaisen maailmanmestarin ja Ferrarin tiet erkanevat kauden 2020 jälkeen.

Wolff myönsi jo aiemmin, ettei Mercedes "voi jättää tuoretta käännettä huomioimatta".

Mercedeksen videolla Wolff avasi sitä, miten saksalaistalli aikoo tehdä kuljettajapäätöksiä ensi kauden suhteen.

– Käymme läpi tuloksia ja historiaa, ihan jo junioritasolta lähtien. Sitä, miten kukin kuski on pärjännyt tallikavereihinsa nähden ja miten tallikavereita voi verrata muihin. Ja tietenkin sitä, että millainen persoona on kyseessä. Se on erittäin isossa roolissa.

– Pohdimme myös, että miten kuljettaja istuu meidän talliimme. Millaisen dynamiikan hän muodostaa tallikaverinsa kanssa. Ja sitä, mitkä meidän tulevaisuutemme suunnitelmat ovat, Wolff kävi läpi.

Ennen Vettelin Ferrari-lähtöä moni odotti, että Mercedes jatkaisi nykyisellä kuljettajakaksikollaan myös ensi kauteen. Tätä pidetään yhä todennäköisimpänä skenaariona.

Wolff teki myös paljastuksia siitä, miten hän on ollut yhteyksissä Mercedeksen nykyisiin kuljettajiin.

– Kun mitään kiireellistä ei ole menossa, jätän viestinnän heille. En ole puhunut Valtterin kanssa. Tiedän, että hänellä on kaikki hyvin henkilökohtaisella tasolla, ja olen siitä iloinen.

– Lewisin kanssa olemme olleet erittäin paljon yhteyksissä. Olemme puhuneet säännöllisesti WhatAppissa ja olemme pitäneet toisemme ajan tasalla, Wolff kertoi.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja