Toto Wolff leikkaukseen – joutuu jäämään sivuun F1-osakilpailusta

Mercedeksen F1-talli joutuu tulemaan toimeen ilman päällikköään Toto Wolffia Japanin osakilpailussa. Saksalainen kertoo Kronen Zeitungille suuntaavansa kahden viikon päästä ajettavan Singaporen gp:n jälkeen polvileikkaukseen.

Wolffin polvi operoidaan Hochrumin yksityissairaalassa Itävallassa. Wolff kertoo, että leikkauksessa hän saa uuden ristisiteen.

– Sitten voin tehdä taas mitä tahansa.

Wolff kaatui kesällä ollessaan maastopyöräilemässä. Kronen Zeitungin haastattelussa hän kertoo kaatumisen johtuneen juuri kyseisestä polvivaivasta.

– Ajoin liukkaiden kivien yli. Ei ollut kyse siitä, ettenkö olisi pystynyt siihen, mutta halusin ottaa tukea vasemmalla jalallani ja se vain antoi periksi, koska minulla ei enää ole ristisiteitä siellä.

Viikko Singaporen kisan jälkeen F1-kiertua pysähtyy Japanissa. Tuosta osakilpailusta leikkauksesta toipuva Wolff joutuu jäämään sivuun. Hänen 

– Jään pois Japanista, minkä jälkeen on vapaa viikonloppu. Qatarissa (lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna) haluaisin kävellä ilman kainalosauvoja. Talvella voisin jopa voida lähteä laskettelemaan.

Japanissa Wolffin työt tallipäällikkönä hoitaa Racingnews365:n mukaan Mercedeksen kuljettajakehityksen johtaja Jerome D'Ambrosio.

 

Lue myös:

    Uusimmat