Mainos

Tosite vai voittaja kateissa? – Nämä Veikkauksen jättisummat ovat jääneet lunastamatta

Veikkaukselta kerrotaan, että ajoittain suuriakin lottovoittoja jää kokonaan lunastamatta.

Harvinaista on, että päävoitto jää lunastamatta, mutta historia kertoo, että yli kahden miljoonan voittokin on jäänyt hakematta.

Loton kolme suurinta lunastamatta jäänyttä voittoa ja suurin lunastamatta jäänyt Jokeri-voitto:

Lotto krs 12/1995  2 366 000 € Vantaa

Lotto krs 44/2002  750 000 € Satakunta

Lotto kesä 2008 714 000 € Pietarsaari

Lauantai-Jokeri krs 40/2000  1 680 000 € Helsinki

Suurin Veikkauksen toimistolle unohtunut voitto pelattiin Vantaalla vuonna 1995. Myös Satakunnassa ja Pietarsaaressa pelatut yli 700 000 euron voitot jätettiin lunastamatta.

Kaikkiaan lunastamatta jää vuosittain eri peleistä yhteensä noin 9 miljoonaa euroa. Suurin osa lunastamatta jääneistä voitoista on pieniä voittoja.

Veikkauksesta kerrotaan, että voittajalla on pelin arvontapäivästä tai tuloksen ratkeamispäivästä lukien vuosi aikaa lunastaa voittonsa. Jos pelaaja ei vuoden kuluessa nouda voittoaan, voittosumma palautuu tulevilla kierroksilla voitonjakoon erikoispotteina, korotettuina voitonjakoina tai lisäarvontojen muodossa. Rahat eivät siis jää Veikkaukselle, vaan palautuvat asiakkaille uusien voittojen muodossa.

Jotta voitot löytävät asiakkaalle, Veikkaus suosittelee asiakkaita käyttämään Veikkauksen kanta-asiakaskorttia. Veikkaus-korttia käyttämällä pelaamisen yhteydessä voitot tulevat suoraan omalle tilille, eikä pelitositetta tarvitse säilyttää. Samaten kun asiakas pelaa Veikkauksen nettisivuilla, voitot tulevat automaattisesti omalle tilille.

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.