Tori Spellingin kauhutreffit: Oksensin ravintolan keittiöön

Näyttelijä Tori Spelling avautuu kaikkien aikojen kauheimmista treffeistään. Unelmatapaamisesta tulikin painajainen, tähti kertoo blogissaan.

Näyttelijä Tori Spelling on nykyään onnellisesti naimisissa Dean McDermotin kanssa. Pariskunta sai juuri perheenlisäystä, kun perheeseen syntyi tyttö. Spellingillä ja McDeermotilla on entuudestaan kaksi lasta, tytär Stella, 3, ja poika Liam, 4.

Aina nainen ei ole saanut nauttia yhtä auvoisista ajoista. Kaunotar paljastaa blogissaan kaikkien aikojen hirveimmät treffinsä.

– Parikymppisenä, kun näyttelin vielä Beverly Hills 90210 -sarjassa, törmäsin klubilla mieheen, jota en ollut nähnyt sitten lukioaikojen. Tuohon aikaa roolihahmoni Donna Martin teki huonoja miesvalintoja, mutta minä olin päättänyt tavata "sen oikean", Spelling kirjoittaa.

Nuori nainen vaihtoi numeroita komistuksen kanssa ja kolme päivää myöhemmin mies soitti. Hän oli tehnyt pöytävarauksen kaupungin hienoimpaan ja kalleimpaan ravintolaan. Spelling suostui ilomielin seuralaiseksi. Illallinenkin vaikutti olevan ravintolassa kohdillaan, sillä ravintolan ruokalista näytti herkulliselta.

Hankala hyvänyönsuudelma

Ravintolassa mies ei kuitenkaan edes avannut ruokalistaa, vaan ehdotti, että he tilaisivat drinkkejä.

– Neljä rommikolaa ja kaksi tuntia yksipuolista keskustelua myöhemmin olin liian humalassa ja kyllästynyt. Aloin voida pahoin ja huone ympärilläni alkoi pyöriä, Spelling kertoo.

Pahoinvoiva nainen päätti käväistä vessassa, mutta Spelling eksyi reitiltään ja päätyi vessan sijaan keittiöön.

– Koko keittiöhenkilökunta tuijotti minua. Laitoin käteni suuni eteen, mutta tiesin että oli jo liian myöhäistä. Tarjoilija yritti kiirehtiä eteeni ison kuparipannun kanssa, mihin sitten oksensin neljä rommikolaa ja aterian, jonka olin syönyt klo 11 aamupäivällä. Olin nöyryytetty. Pyysin anteeksi ja hoipertelin ulos keittiöstä, Spelling muistelee.

Pöytään tultuaan Spelling ilmoitti lähtevänsä kotiin, ja seuralainen lähti saattamaan häntä. Kaiken lisäksi mies halusi antaa Spellingille hyvänyönsuudelman, oltuaan autuaan tietämätön illan tapahtumista. Seuralainen otti yhteyttä treffien jälkeenkin – pyytääkseen päästä koe-esiintymään Spellingin isän tuottamaan uuteen ohjelmaan. Maku miehestä oli kuitenkin mennyt jo kauan aikaa sitten.

– Mietin, että jos laittaisin tumman peruukin ja lasit päähäni, voisinko mennä takaisin ravintolaan ja tilata lammasta? Tai ainakin tuoda heille uuden kuparipannun, Spelling vitsailee.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja