Topi Sorsakosken muistotilaisuudessa koskettavat tunnelmat – katso

Edesmenneen laulaja Topi Sorsakosken muistoa kunnioitettiin viikonloppuna koskettavassa fanitapahtumassa Ähtärissä.

– Talo oli täynnä ja tapahtumassa oli hyvin aito ja vilpitön tunnelma. Sen näki, miten kaikki nauttivat ja olivat tyytyväisiä. Topi oli läsnä tilaisuudessa, manageri Juhani Mansikkamäki kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

Paikanpäälle Ähtäriin oli saapunut lähes 800 fania ja useat kymmenet fanit tervehtivät myös Mansikkamäkeä illan aikana. Fanitapahtumassa esiintyi Sorsakosken Kulkukoirat-yhtyeen jäseniä ja laulaja Marko Haavisto tulkitsi Topin kappaleita. Tapahtumassa esiintyi myös Viikate, sillä Topi Sorsakoski toimi Viikatteen solistina bändin viime syksynä julkaisemassa Hautajaissydän-kappaleessa. Vaikka tilaisuudessa nähtiin useita liikutuksin kyyneliä, oli siellä myös iloinen tunnelma.

– Topi ei olisi halunnut, että vain suremme, joten kyllä siellä hauskaakin pidettiin. Keikka aloitettiin Haavekuva-kappaleella, kuten Topilla oli viimeisillä keikoillaan tapana. Kun kappale alkoi, niin siinä vaiheessa kyllä koko eturivi itki.

Tilaisuudessa oli nähtävillä myös Topin kultalevyt sekä valokuvanäyttely. Paikalta löytyy myös hiljentymishuone, jossa oli näytillä Topin kuva sekä kynttilä. Fanitapahtumille on laulajan menehtymisestä huolimatta tiedossa myös jatkoa.

– Monet fanit minua vannottivat, että järjestetäänhän näitä vielä vastaisuudessakin? Kyllä minä heille lupasin, että ensi vuonna jälleen kokoonnumme fanitapaamiseen Ähtärissä, Mansikkamäki kertoo.

Topin upeaa uraa tullaan muistelemaan myös muistokonsertissa ensi vuonna. Muistokonsertti pidetään Tampere-talolla 20.lokakuuta 2012. Ajankohdaksi lokakuu 2012 on valittu siksi, että Topi olisi täyttänyt 27.10.2012 60 vuotta. Rakastettu laulaja menehtyi pitkän sairauden uuvuttamana 13. elokuuta 2011, 58-vuotiaana.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat