TOP5: Helsingin parhaat fine dining -ravintolat – ykkösenä yllättäjä!

Eat.fi -palvelu paljastaa, mitkä ovat käyttäjien omien kokemusten perusteella Helsingin parhaat fine dining -ravintolat. Eat.fi yhdistyi osaksi Makuja-sivustoa marraskuussa 2011.

Eat.fi on netissä toimiva palvelu, jolla ihmiset etsivät ravintolapalveluita ja jonne voivat kirjoittaa ravintola-arvosteluita. Palvelussa voi pisteyttää kaikki Suomen ravintolat ja kahvilat hinta/laatu-suhteen, kokemuksen ja ruoan laadun perusteella. Jos siis haluat tietää, mistä saa Turun parasta pizzaa, Tampereen herkullisimmat pihvit tai vaikkapa Helsingin parhaat kahvit, kannattaa sinun tutustua Eat.fi -palveluun.

Helsingin parhaat fine dining -ravintolat

Nämä ovat Eat.fi -palvelun käyttäjien mukaan Helsingin parhaat fine dining -ravintolat. Listaan on nostettu viisi parhaan yleisarvosanan saanutta ravintolaa, jotka ovat saaneet vähintään 10 arvostelua kategoriassa fine dining.

1. Ask

Vironkatu 8, 00170 Helsinki

Ruoan laatu 5
Kokemus 5
Hinta/laatu-suhde 4.6

Helsingin Kruunuhakaan syyskuussa avattu, skandinaavista luomu- ja lähiruokaa tarjoileva ravintola Ask on nopealla tahdilla noussut helsinkiläisten suosikiksi. Näin Eat.fi:n käyttäjät arvioivat ravintolaa:

– Suomeenkin alkaa pikkuhiljaa alkaa virrata Maaemo&Noma -tyylisiä kuppiloita ja ASK edustaa selkeästi tätä vahvasti scandinaavisuuteen ja luonnollisuuteen kumartavaa linjaa. Eikä huonosti sitä teekään.

– Hyvä palvelu, erinomainen ruoka, ihanat viinit ja kiva konsepti. Ainoa moite siitä, että 8 ruokalajin syöminen kesti yli 4 tuntia, voisi ehkä vähän tiivistää.

2. Chef & Sommelier

Huvilakatu 28, 00150 Helsinki

Ruoan laatu 5
Kokemus 5
Hinta/laatu-suhde 4.3

Makuja-kokkinakin tunnetun keittiömestari Sasu Laukkosen Chef & Sommelier on keränyt kehuja paitsi Eat.fi:n käyttäjiltä myös esimerkiksi ulkomaisilta medioilta.Näin Eat.fi:n käyttäjä arvioi ravintolaa:

– Ei ole toistaiseksi kertaakaan pettänyt ruoan, juoman eikä palvelu suhteen. Ruokien ja viinien alkuperät tunnetaan hyvin ja niistä osataan kertoa elävästi ja mielenkiintoisesti. Ainoa "vika" on vaikeus saada pöytää.

3. Olo

Kasarmikatu 44, 00130 Helsinki

Ruoan laatu 5
Kokemus 4.8
Hinta/laatu-suhde 3.6

Makuja-kokit näyttävät hallitsevan Helsingin fine dining -ravintoloiden top-listaa, sillä myös keittiömestari Pekka Terävän Oloa arvostetaan Eat.fi-käyttäjien keskuudessa. Näin Eat.fi:n käyttäjä arvioi ravintolaa:

– Varmaa Michelin-laatua lähiruokaa painottavalla otteella. Neljän ruokalajin yllätysmenu keittiön tervehdyksillä ja juustoilla ryyditettynä sisälsi useita sykähdyttäviä elämyksiä ja yhden hienoisen rimanalituksen. Kokonaisuutena erinomainen ateria.

4. Postres

Eteläesplanadi 8, 00130 Helsinki

Ruoan laatu 4.9
Kokemus 4.6
Hinta/laatu-suhde 3.9

Upeista jälkiruoistaan tunnettu yhden Michelin-tähden ravintola Postres on Eat.fi-käyttäjien mukaan varma valinta. Näin Eat.fi:n käyttäjä arvioi ravintolaa:

– Kaikin puolin erinomainen kokemus. Annokset taiten tehtyä ja makumaailma hieno jokaisessa. Viinipaketti toimi mainiosti. Hinnoittelu Michelin-linjassa.

5. Ateljé Finne

Arkadiankatu 14, 00100 Helsinki

Ruoan laatu 4.7
Kokemus 4.5
Hinta/laatu-suhde 3.6

Ruoka-alan monitoimimies Antto Melasniemen ravintola Ateljé Finne tarjoaa syöjille puhtaan herkullista suomalaista ruokaa. Näin Eat.fi:n käyttäjä arvioi ravintolaa:

– Erittäin aidot, hyvät maut ruuassa. Luomua ja sesongin tuotteita luovasti yhdistelty. Ainoa negatiivinen tekijä on, että vessoja voisi freesata tähän päivään. Loistavan rento ja yksilöllinen palvelu teki perjantain illallisesta yhden parhaista kokemuksista Helsingissä!

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja