TOP 10: Tämä tekee herkästä Kalat-naisesta viattoman viettelijättären

Intuitiivinen Kalat-tähtimerkki on mukavuudenhaluinen romantikko, oikea taivaanrannanmaalari. Mitkä piirteet tekevät veikeän viehättävästä ja äärimmäisen herkästä Kalat-naisesta ainutlaatuisen?

Kalat (20.2.–20.3.) on eläinradan kahdestoista ja viimeinen merkki, ja hänen sanotaankin kantavan harteillaan koko maailmankaikkeuden viisautta. Kalat-nainen on pehmeän perinaisellinen sekä aistillinen tapaus, joka herättää vastakkaisessa sukupuolessa kiinnostuksen äkkiseltään.

Kalat-nainen on herkkä viettelijä, koska...

1. Rakastat romantiikkaa

Kun intuitiivinen Kalat-nainen rakastuu, se ei jää keneltäkään huomaamatta. Romantikkona pyrit osoittamaan tunteesi ja rakkautesi avoimesti ja äärimmäisen näyttävästi, vaikkapa katolla kailottaen. Rakastuneena Kalat-nainen pyrkii tekemään kumppaninsa jokaisesta päivästä erityisen: pelkät rakkaudentunnustukset eivät mielestäsi yksin aina riitä. Haluat todistaa rakkautesi yhä uudestaan ja uudestaan sekä teoin että sanoin.

2. Osaat samaistua muihin (ja heidän tuskaansa)

Kalat-naisen herkkä sydän on täyttä kultaa, joka suorastaan pursuaa aitoa myötätuntoa. Kalat-naisen kyky ymmärtää toisen tuskaa on kadehdittava, joskin voimia vievä taito. Jos kaipaat tukea ja ymmärrystä, käänny Kalat-naisen puoleen: hän kuuntelee ja ymmärtää sinua. Epäitsekkään Kalat-naisen olkapäätä vasten saa itkeä ja hän myös pyrkii helpottamaan oloasi viisain sanoin ja ymmärtäväisin asentein. Hän osaa samaistua sinuun ja tilanteeseesi.

3. Et hylkää ystäviäsi

Olit sitten ystävä tai rakastaja, Kalat-nainen pitää sinut aina jalustalla. Vaikka koko maailma olisi kääntynyt sinua vastaan, Kalat-nainen ei sinua hylkää. Lojaalina ihmisenä Kalat-nainen ei pohdi kahta sekuntiakaan puolustaa omia läheisiään: omatuntosi ei sallisi sitä. Kalat-nainen onkin uskollinen, joskin ystävistään riippuvainen ihminen. Marttyyrimaisuuteen taipuva Kalat-nainen nimittäin haluaa olla auttaja niin tulisesti, että hän saattaa pyrkiä saada ystävänsä "riippuvaiseksi" hänestä ja hänen tuestaan.

4. Olet oikea taivaanrannanmaalari

Kalat-naisen mielestä elämä on yksinkertaisesti upeaa; sen sijaan että murehtisit elämän karuista faktoista, sukellat omaan fantasiamaailmaasi. Taivaanrannanmaalarina haaveilet elämästä paratiisissa, oman rakkaasi kainalossa: haaveilu vie pois huolet ja taakat harteiltasi.

Kalat-nainen uskoo, että ne menestyvät elämässä, jotka uskaltavat haaveilla: mieluummin katselet maailmaa vaaleanpunaisten silmälasien läpi, kuin suostut kohtaamaan sen mustana pahuuden kehtona. Kalat-naiselle on tyypillistä työntää ongelmat syrjään ja teeskennellä ettei niitä ole.

5. Sinulla on taipumusta yliluonnollisiin kykyihin

Eläinradan viimeisenä merkkinä Kalat-naisessa on ripaus mystiikkaa. Olet luonnollisesti kiinnostunut henkimaailman asioista ja ihmekö tuo: sinulla on taipumusta yliaistillisiin kokemuksiin, kuten enneuniin. Kalat-nainen saattaa ikään kuin nähdä tulevaisuuteen arvaamalla, mitä tuleman pitää – nimittäin arvostelukykysi ja looginen ajattelutapasi edesauttavat tätä taitoa, teet harvoin vääriä valintoja.

Aistit herkästi, jos joku läheisesi on pulassa. Älä siis ihmettele, jos sinulla on huolia ja murheita ja Kalat-nainen soittaa sinulle: hän aisti, ettei kaikki ole nyt hyvin.

6. Olet motivoiva

Kalat-naisella on paljon erilaisia ystäviä, koska hän on ennakkoluuloton, kärsivällinen ja aidosti avoin kaikelle erilaisuudelle. Kalat-nainen osaa myös motivoida ystäviään ja saa heidän itsetuntonsa nousemaan pois pohjamudista. Omistaudut ystäväsi hyvinvoinnille, vaikka sinua itseäsi saattaisikin masentaa.

Sinä osaat nähdä kaikissa ihmisissä jotain hyvää ja yrität myös saada heidät näkemään ja hyväksymään ne puolet itsessään.

7. Olet naisellinen nainen (oikeaa vaimomatskua)

Kalat-nainen on miesten mieleen: hänessä on jotain veikeän viehättävää, perinaisellista tai viatonta tyttömäisyyttä.

Kalat-nainen on kaunis, herkkä nainen, joka vaikuttaa ulospäin viattomalta ja haavoittuvaiselta. Nämä herkät piirteet ovat etenkin miesten mieleen, jotka haluavat suojella naisiaan ja pitää huolta heistä. Kalat-naiset tuntevatkin usein naiivin idealistista luottamusta miehiin nostaen oman rakastamansa miehen jalustalle; perinteisiä arvoja suosiva mies viehättyykin siitä, ettei tyypillinen Kalat-nainen ole niin jyrämäisen urakeskeinen ti vallanhimoinen. Aviovaimomarkkinoilla Kalat-naiset kovassa huudossa.

8. Olet tyyliniekka

Kalat-nainen on tyylitajuinen tapaus, joka osaa verhota vartalonsa tavoilla, joiden hän tietää varmasti korostavan parhaita puoliaan oli kyse sitten ampiaisvyötäröstä tai säihkysääristä. Kalat-nainen on tyrmäävä näky ja pienoinen diivakin, mitä tulee muotiin: hän laittaa mielellään hiuksiaan ja pukeutuu trendien viemänä. Kalat-nainen nauttii laittautumisesta ja onkin yhtä innoissaan muodista, kuin pikkutyttö barbien pukuleikeistä.

9. Sinulla on rautainen tahto

Romanttisen suomupintansa alla Kalat-naisilla kytee kuitenkin rautainen tahto ja halu selvitä elämästä mahdollisimman pienin kolhuin. Jos Kalat-nainen kokee jonkun asettuneen poikkiteloin hänen onnensa tielle, ei hän kaihda keinoa kierrättää tämä este tieltään; sinulla on kuitenkin ovela tapa tehdä tämä hienostuneesti, sillä et halua vaarantaa hyvää mainettasi. Onnistut välttämään turhat riidat.

10. Kalat-naiset ovat viehkeitä viettelijöitä

Maailmantähdet kuten Rihanna, Eva Longoria, Jessica Biel, Drew Barrymore, Elizabeth Taylor, Olivia Wilde, Eva Mendes, Carrie Underwood, Cindy Crawford, Dakota Fanning, Jennifer Love Hewitt, Rachel Weisz ja Sharon Stone ovat ylpeitä ja viehkeitä Kalat-naisia!

Lähde: Magforwomen.com, Suuri horoskooppikirja: Karisto 2001

Uusinta marraskuulta 2013.

Lue myös:

    Uusimmat