TOP 10: Näitä asioita mies ei naiselle paljasta!

Ikuisuuskysymys: mitä mies oikeasti ajattelee? Lue armoton ja riemastuttavan mielenkiintoinen listaus asioista, joita mies ei kerro naiselle.

Onko olemassa asioita, mitä mies ei naiselle paljasta? Ivillage-sivuston mukaan on. Lue armoton listaus alta.

1. Miehet tietävät oikeasti mitä nainen haluaa.

... mutta jos miehet toteuttaisivat naisen kaikki toiveet kerralla, suhteesta kuihtuisi alta aikayksikön jännitys ja miehen ideat loppuisivat yksinkertaisesti kesken. Miehet tietävät, että naiset kaipaavat heiltä huomiota, hellyyttä ja kehuja, mutta jos mies suoltaa niitä valtoimenaan, sanoilta ja teoilta menee nopeasti merkitys. Samoin niiltä timanteilta, jos nainen saisi niitä joka päivä...

2. Miehet nauttivat romantiikasta.

Usko tai älä, myös miehet rakastavat pusuttelua, halittelua ja lellittelyä. Mutta vain aika ajoittain: eivät silloin, kun he katsovat olympialaisia tai keskustelevat Mötley Crüen nykyisen kokoonpanon voimasta.

3. Miehet tietävät, että juuri sinä soitit tuntemattomasta numerosta.

Jos mies saa tuntemattomasta numerosta puhelun, joka loppuu heti alta aikayksikön, he tietävät sen olevan tyttöystävänsä/heihin ihastuneen naisen. He arvaavat, että kyseessä on tarkistuspuhelu. Mutta ei hätää, he myös ovat usein otettuja tästä eleestä.

4. Jos nainen sanoo, "soita minulle", mies ei soita.

... ei ainakaan päivään tai pariin. Se ei tarkoita sitä, ettei mies pitäisi sinusta: he vain esittävät vaikeasti tavoiteltavaa tai renttua. Sitä paitsi mies nauttii salaa siitä, että nainen on se, joka soittaa hänelle ensin.

5. Mies haluaa tehdä kaikkensa, että nainen nauttii.

Niin fyysisesti, kuin henkisesti. Mies tosin haluaa, että hänelle kerrotaan mitä tehdä. Jos kerrot miehelle nauttivasi siitä, että sinua suudellaan korvan taakse, usko pois – mies muistaa tämän aina.

6. Miehet eivät välitä siitä, miltä he näyttävät.

... jos sinä et myöskään välittäisi. He pitävät huolta ulkonäöstään pitkälti naisten takia. Monet miehet ovat luonnostaan sottapyttyjä, jotka nauttivat käyskentelystä pieruverkkareissa ja pizzan syömisestä talouspaperin päältä, eikä suihkussakaan tulisi käytyä niin säännöllisesti.

7. Miehet haluavat naisensa muistuttavan omaa äitiään.

Mies kuin mies on aina mammanpoika. He kaipaavat sitä, että nainen paijaa heitä ja kokkaa heille ja muistuttaa heille, milloin hammaslääkärin oli aika varattuna. Mies haluaa tulla huolehdituksi.

8. Mies antaa naisen mielellään vaatettaa heidät.

Nainen, osta miehelle joulu- tai syntymäpäivälahjaksi paitoja ja kravatteja ilman turhia pelkoja siitä, pitääkö mies niistä. Miehet ovat arkisin varsin huolettomia pukeutumisensa suhteen, mutta he nauttivat siitä, että tyttöystävä haluaa miehen näyttävän hyvältä vaikkapa ulos mentäessä. Mies haluaa kuulla naisen mielipiteen ulkonäöstään, ennen kuin ovesta astutaan ulos.

9. Miehet pelkäävät, että nainen särkee heidän sydämensä.

Ihmetteletkö vielä, miksi miehet tuntuvat aina jarruttelevan? Pidättyväisyys ei merkitse sitä, että he eivät pitäisi naisesta tai rakastaisi tätä, he vain pelkäävät että suhde etenee liian nopeasti. He pelkäävät, että jos he rakastuvat naiseen päätä pahkaa, nainen särkee kuitenkin heidän sydämensä.

10. Miehet masturboivat huomattavasti enemmän, kuin antavat ymmärtää.

Itse asiassa he masturboivat paljon enemmän kuin antavat kavereittensa, tyttöystäviensä – ja jopa itsensä – ymmärtää.

Lähde: ivillage.com

Lue myös:

    Uusimmat