TOP 10: Nainen, pysy kaukana tällaisista miehistä!

Törmäätkö kerta toisensa jälkeen Sen Oikean sijaan Siihen Väärään? Vedätkö magneetin lailla puoleesi miehiä, jotka tavalla tai toisella tekevät sinut onnettomaksi? Ota selvää, mitä miestyyppejä sinun olisi syytä karttaa!

AVA listasi pilke silmäkulmassa yhteen stereotyyppiset miestyypit, joista jokaisen naisen tulisi pysyä kaukana, mikäli haaveissa siintää tasapainoinen ja toimiva parisuhde, jonka molemmat osapuolet ovat onnellisia. Ota selvää miestyypeistä, joiden rinnalla onnellisuutta on entistä vaikeampi havitella!

1. Peluri

Tällaiselle miehelle jokainen romanttinen suhde on yhtä peliä. Älä sorru siihen harhaluuloon, että kuvittelisit olevasi se ainoa nainen, jonka tunteilla tämä mies ei pelaa, sillä saatat joutua pettymään karvaasti. Pelureilla on tapana leikkiä toisten tunteilla ja heidän liikkeitään on usein hyvin vaikea ennustaa. Yksi ystävällinen tekstiviesti ei tee pelurista valmista parisuhteeseen.

2. Tunneongelmainen

Jos huomaat, että mies tekee jatkuvasti suuren numeron kaikista valinnoistasi, on hän todennäköisesti tunneongelmainen. Luottamuksen puute ja ja mustasukkaisuus ovat hänen tunnuspiirteitään. Pahimmillaan tunneongelmaisesta miehestä tulee kumppanina äärimmäisen raskas taakka – joka onnistuu aina syyttämään ongelmista sinua.

3. Pyrkyri

Tämä miestyyppi on usein äärimmäisen kiinnostunut seuralaistensa varallisuudesta. Tunteilla ei ole mitään tekemistä sen kanssa, että tämä miestyyppi viihtyy erityisesti varakkaiden naisten seurassa ja pintaliitoelämä on hänen ainoa haaveensa. Pysy kaukana tästä miestyypistä jos haaveilet tosirakkaudesta!

4. Casanova

Tämä miestyyppi ei pelkää seurustelua. Hän on oikeastaan liiankin sinut sitoutumisen kanssa, sillä nainen tämän miestyypin kainalossa vaihtuu jatkuvasti. Uskollisuus ei ole tämän miestyypin edustajien mukaan hyve, jolla olisi jotain tekemistä sitoutumisen kanssa.

5. Kiusaaja

Tämä miestyyppi ujuttaa negatiiviset mietteensä syvälle naisen mieleen. Jokaiselle on selvää, ettei fyysistä väkivaltaa tule sietää missään tilanteessa, mutta kannattaa olla tarkkana, ettei henkinenkään väkivalta muutu osaksi omaa elämää. Arvostelulla ja negatiivisella palautteella on aina rajansa!

6. Sitoutumiskammoinen

Tämä miestyyppi kammoaa ajatusta vakavasta suhteesta. Jos mies kammoksuu ajatusta avioliitosta tai seurustelusta ylipäänsä, on parisuhdetta havittelevan syytä ottaa askel takavasemmalle.

7. Ulkonäkökeskeinen

Onko mies kiinnostuneempi shoppailusta kuin sinä itse? Jos tuntuu siltä, että mies viettää sinua enemmän aikaa peilin edessä, olet löytänyt miehen, joka on ulkonäkökeskeinen. Seurustelu tällaisen miehen kanssa voi pidemmän päälle tuoda mieleen tunteen siitä, että seurustelisit yhden tyttökaverisi kanssa..

8. Päällepäsmäri

Jos seuralaisesi on kuin kävelevä sanakirja, olet todennäköisesti törmännyt päällepäsmäriin. Tämä miestyyppi kohtelee naista rinnallaan usein kuin taaperoikäistä. Jos et etsi elämääsi uutta isähahmoa, kannattaa pitää näpit erossa tästä miestyypistä.

9. Härski

Tätä miestyyppiä ei kiinnosta juurikaan mikään muu kuin seksi. Jos et havittele seksiobjektin roolia parisuhteessasi, pysy kaikana tästä miestyypistä, joka ei unohda muistuttaa siitä, kuinka seksiä voisi harrastaa vaikka kymmenen kertaa päivässä. Jos seksi miehen kanssa saa sinut tuntemaan itsesi pelkäksi tarpeiden tyydyttäjäksi, voi kyseessä olla tämä kammoksuttu miestyyppi, joka ei romanttista läheisyyttä usein kaipaa.

10. Mammanpoika

Perhekeskeisyys on hieno asia, mutta tämä miestyyppi vie äitinsä ensisijaisuuden aivan uuteen ulottuvuuteen. Tälle miestyypille kaikkein tärkeintä maailmassa on oma äiti, jonka hetkellistä korviketta kaivataan usein myös parisuhteessa. Jos et ole valmis jatkamaan miehen hoitamista siitä, mihin äiti jäi, ei tämän miestyypin edustajan kanssa kannata jatkaa yhteistä taivalta.

Lue myös:

AVA

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat