Tonnikalaspagetti

  • 2 prk tonnikalapaloja öljyssä (2x185g)
  • tippa oliiviöljyä
  • 1 pieni sipuli
  • 2 valkosipulin kynttä
  • n.1 dl kuivaa valkoviiniä
  • nippu persiljaa
  • suolaa
  • pippuria
  • 500 g spagettia
  • suolaa
  • vettä

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Hienonna persilja saksilla lasissa. Avaa tonnikalapurkit ja purista niistä öljy pannulle.

Kuulota sipuli ja valkosipuli, lisää persiljasilppu ja valkoviini. Anna kiehua, kunnes nesteestä on jäljellä noin puolet.

Lisää tonnikalapalat ja anna hautua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia. Lisää lopuksi loraus oliiviöljyä. Keitä sillä välin spagetti suuressa kattilassa runsaassa suolalla maustetussa vedessä. Tarjoa kastikkeen kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat