Tonnikalarullat

  • 3 punaista paprikaa
  • 1,5 dl oliiviöljyä
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 5 rkl punaviinietikkaa
  • 2 silputtua valkosipulinkynttä
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 1 tl chiliä
  • 2 tl sokeria
  • 2 rkl kapriksia
  • 200 g säilöttyä tonnikalaa pilkottuna

Paahda paprikoita uunissa noin 15 min. Laita muovipussiin ja anna jäähtyä. Sekoita sillä välin pienessä kulhossa oliiviöljy, sitruunamehu, punaviinietikka, valkosipuli, paprika- ja chilijauhe sekä sokeri. Kun paprikat ovat jäähtyneet käsiteltäviksi, kuori ne. Leikkaa pituussuunnassa kolmeen osaan ja poista siemenet. Pane paprikapalat kulhoon ja kaada kastike päälle. Kääntele paloja, jotta ne peittyvät. Anna marinoitua puolisen tuntia.

Sekoita tonnikalapalat ja kaprikset. Valuta paprikapalat ja säästä kastike. Jaa tonnikalasekoitus paprikapaloille ja kääri palat kiinni puisilla cocktailtikuilla. Asette tonnikalarullat tarjoilulautaselle, lusikoi kastike päälle.

Lue myös:

    Uusimmat