Toni Vilander päätyi pahan koronapesäkkeen keskelle – sitten soitti Kimi Räikkönen, joka osoitti ”huolensa” hulvattomalla tavalla

C Moren F1-asiantuntija Toni Vilander on viettänyt keväällä ja kesällä aikaa rapakon takana Yhdysvalloissa. Vilander löysi itsensä pahaksi nimitetyn koronapesäkkeen keskeltä, josta huolensa jakoi myös F1-kuski Kimi Räikkönen.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Espanjan GP suorana 14.-16.8.
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Espanjan GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Vilander on kilpaillut Yhdysvalloissa rata-autoluokissa viime vuosien aikana. Tänä kesänä kilpailu- ja yleinen arki on kuitenkin muuttunut.

– Amerikassa on ollut vähän sellainen meininki, että no mask, no service. Siellä on käännytetty porukkaa ulos kaupoista, jos ei ole ollut maskia päällä, Vilander sanoo pandemia-ajasta Formulasirkuksessa.

– Olin Floridassa silloin, kun täällä Suomessakin uutisoitiin, että Florida on vaikea ja vaarallinen paikka. Ei se näkynyt arjessa mitenkään muuten kuin noiden maskien myötä.

Vilanderin Florida-vierailu aiheutti ”huolta” hänen hyvässä ystävässään Kimi Räikkösessä.

– Kimi soitti kolme kertaa, että kun ”sulla on niin huono yleiskunto, niin olet nyt riskiryhmässä”, Vilander naurahtaa.

– Että koita pärjätä siellä. Sanoin, että täällä on kaikki ihan ok. Olen juuri uima-altaalla Cuba Libre kädessä. Kyllä tässä pärjätään.

Lue myös:

    Uusimmat